A fost o cădere de rachetă în pădure/fotografia serviciului de urgență de Stat al Ucrainei a fost o cădere de rachetă în pădure/fotografia serviciului de urgență de Stat al Ucrainei

Pe teritoriul regiunii Khmelnitsky în această dimineață, în jurul orei 9, forțele de apărare aeriană au doborât trei rachete rusești.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către șeful administrației militare regionale Khmelnitsky, Serghei Gamaliy.

Citește și:  explozii în Khmelnitchin: sistemele de apărare aeriană au funcționat în zonă, au doborât trei Calibre Explozii în Khmelnitchin: sisteme de apărare aeriană a lucrat în regiune, doborât trei “calibru”  traseul trenului Odessa-Yaremche va fi extins până la Vorokhta Carpatică Traseul de tren Odessa-Yaremche va fi extins până la Carpați Vorokhta vineri va mulțumi oamenii din Kiev cu vreme perfectă: prognoza pentru 22 iulie Vineri va multumi oamenii de la Kiev, cu vreme perfectă: prognoza pentru 22 iulie

“Resturile au căzut într-un câmp de Kamenets-Podolsk district. Focul câmpurilor a fost eliminat. De asemenea, a avut loc un accident de rachetă într-o zonă împădurită. Ca urmare, a existat o explozie și fum în zona unuia dintre satele din Districtul Khmelnitsky. Nu există victime”, a spus Gamaliy.

Lovitură în regiunea Hmelnițki:

Potrivit Comandamentului aerian “Zahid” al Forțelor Armate ale Ucrainei, în jurul orei 9:00 pe 24 iulie, forțele de ocupație ruse au lansat un atac cu rachete asupra regiunii Hmelnițki din Marea Neagră.

trei rachete de croazieră pe mare de tip calibru au fost distruse de forțele și mijloacele de apărare aeriană ale Comandamentului aerian Zahid.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.