dezertarea devine din ce în ce mai frecventă în rândul ocupanților/foto facebook.com/mod.mil.rus/fotografie facebook.com/mod.mil.rus Dezertarea devine din ce în ce mai frecventă în rândul ocupanților/fotografie facebook.com/mod.mil.rus/fotografie facebook.com/mod.mil.rus

Forțele de ocupație ale Federației Ruse se confruntă cu o creștere a dezertării și neascultării în rândul personalului. Mișcarea de rezistență împiedică rușii să consolideze controlul administrativ asupra teritoriilor ocupate. Partizanii ucraineni “vânează” cu succes colaboratorii și ocupanții.  

Acest lucru este menționat în Rezumatul Institutului American pentru studiul războiului (ISW).

Analiștii se referă la canalul de telegramă pro-rus “apelurile Moscovei”, care a publicat o imagine a unui panou publicitar cu informații despre 300 de militari din 205 brigadă separată de pușcă motorizată a celei de-a 49-a armate combinate a Federației Ruse. Sa observat că toți acești militari au refuzat să participe la ostilitățile din Ucraina.

 false lista rușilor care au refuzat să lupte/rețelele sociale

În plus, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că A 205-a brigadă separată de puști motorizate (cu sediul în Budennovsk, Teritoriul Stavropol) a fost transferată la Mariupol și regiunea Zaporozhye pe 3 martie.

“Panoul publicitar confirmă raportul Statului Major ucrainean că cazurile de neascultare și dezertare au devenit mai frecvente în trupele rusești”, notează ISW.

Citește și: ISW: trupele rusești încearcă să dețină poziții în sudul Ucrainei, nu se vorbește despre o ofensivă ISW: trupele rusești încearcă să dețină poziții în sudul Ucrainei, nu se vorbește despre o ofensivă atacurile aeriene rusești din Belarus vor continua: analiștii privind amenințările viitoare Atacurile aeriene ale Rusiei din Belarus vor continua: analiștii privind amenințările viitoare gest de bunăvoință: APU a capturat o mulțime de echipamente capturate ale ocupanților din sudul Ucrainei “Gest de bunăvoință”: Forțele Armate ucrainene au capturat o mulțime de echipamente capturate ale ocupanților din sudul Ucrainei tancurile rusești au ajuns în Europa, dar ca fier vechi-Monastic Tancurile rusești au ajuns în Europa, dar ca fier vechi – Monastic APU a raportat greve asupra depozitelor ocupanților din sudul țării: detalii AFU a raportat greve asupra depozitelor ocupanților din sudul țării: detalii

anterior a fost raportat că trupele rusești încercau să dețină poziții în direcția sudică, nu au comis acțiuni ofensive.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.