există multe clădiri distruse în Ucraina/foto de REUTERS

Dia intenționează să lanseze un nou serviciu, cu ajutorul căruia va fi posibil să primească despăgubiri pentru bunurile imobiliare distruse sau deteriorate ca urmare a războiului.

Acest lucru a fost anunțat de ministrul transformării digitale a Ucrainei Mikhail Fedorov în timpul teledonului all-ucrainean.

“Intenționăm să lansăm serviciul pentru a putea remedia dacă proprietatea a fost distrusă, pentru a notifica statul despre aceasta, astfel încât acțiunile de gestionare operațională să fie deja întreprinse de autorități și pentru a rambursa rapid fiecare metru pătrat care a suferit, din păcate, în timpul războiului”, a spus Fedorov.

Se remarcă faptul că absența dovezilor foto nu reprezintă un obstacol în calea obținerii compensației. Trebuie doar să remediați distrugerea sau deteriorarea și să anunțați despre aceasta, indicând anterior starea proprietății.anterior, un grup de jurnaliști independenți de la Bellingcat au lansat o hartă interactivă pentru a urmări posibilele crime de război din Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.