rușii au bombardat regiunea Mykolaiv/fotografia serviciului de urgență de Stat al Ucrainei rușii au bombardat regiunea Mykolaiv/fotografia serviciului de urgență de Stat al Ucrainei

Dimineața, invadatorii au bombardat regiunea Mykolaiv, o persoană a fost rănită.

acest lucru a fost raportat de către președintele administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim în telegramă.

“Dimineața, pe 3 August, la ora 07: 00, ca urmare a bombardării inamice a satului Galitsinovo, Galitsinovskaya hromada, o persoană a fost rănită. Tot dimineața, pe 3 August, la ora 05: 35, ca urmare a loviturii muniției și a resturilor acestora, a avut loc un incendiu de iarbă uscată pe teritoriul întreprinderii”, a spus el.

Citește și:  Ucraina este lipsită de arme-Arestovich Ucraina este extrem de lipsit de arme-Arestovich pierderile Rusiei în Ucraina au crescut serios: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit o nouă cifră (infografic) pierderile Rusiei în Ucraina au crescut serios: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit o nouă cifră (infografic)

În plus, potrivit lui Kim, bombardarea teritoriului și a așezărilor adiacente ale comunității Bereznegovatsky continuă.

“Informațiile despre victime și daune sunt clarificate”, a adăugat șeful OVA.

vom reaminti, explozii puternice au tunat în Nikolaev în această dimineață. Potrivit primarului orașului, un incendiu a izbucnit într – unul din cartierele orașului, în altul-un supermarket distrus.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.