APU a distrus aproape complet două brigăzi de elită ale Federației Ruse/foto REUTERS APU a distrus aproape complet două brigăzi de elită ale Federației Ruse/foto REUTERS

Ocupanții ruși au suferit pierderi uriașe în Donbas de la începutul unei ofensive la scară largă. Forțele de apărare ucrainene au distrus aproape complet două brigăzi de elită de ocupanți acolo.

Canalul 24 scrie despre acest lucru cu referire la surse de informații.

Ofensiva invadatorilor din Donbas a fost oprită, deoarece soldații ucraineni ” măcinau dușmanii la scară industrială Pierderile ocupanților par și mai umilitoare datorită faptului că nu s-au mișcat în coloane uriașe, nu au avut probleme cu aprovizionarea și s-au bucurat de sprijinul de foc al artileriei și aviației.

În prima lună a războiului, Federația Rusă a reușit să captureze doar Volnovakha, pe care invadatorii l-au șters de pe fața pământului. În toate celelalte direcții, invadatorii au suferit pierderi incredibile și nu au putut avansa nici măcar câteva sute de metri.

Potrivit sursei publicației, în primele săptămâni ale războiului, un BTG cu drepturi depline din cea de-a 20-a pușcă motorizată de Gardă separată a Ordinului Bannerului Roșu Carpato-Berlin al Brigăzii Suvorov din Volgograd a fost distrus împreună cu echipamentul. Din 900 de persoane, doar 60 au rămas în viață.

Pe fondul pierderilor catastrofale, refuzurile în masă de a intra în luptă au fost înregistrate pentru prima dată în Donbas. Ocupanții celei de-a 38-a puști motorizate de Gardă Vitebsk Ordinul lui Lenin Banner Roșu Ordinul Brigăzii Suvorov au cerut să se întoarcă în Federația Rusă după mai multe ciocniri cu Forțele Armate ale Ucrainei.

Această brigadă de elită a fost aproape complet învinsă. Generalii au decis să-și retragă rămășițele pe teritoriul Federației Ruse. După întoarcere, ocupanții au scris masiv rapoarte despre concediere.

Citește și:  Federația Rusă ascunde participarea crucișătorului Moscova la război, dar a recunoscut echipajul ca participanți la operațiunea specială Federația Rusă ascunde participarea crucișătorului “Moscova” în război, dar a recunoscut echipajul ca participanți la “operațiunea specială”  Federația Rusă nu va discuta statutul regiunilor Zaporozhye și Kherson în negocieri-RosSMI Federația Rusă nu va discuta despre statutul Regiunilor Zaporozhye și Kherson la discuții-RosSMI  în Mariupol, ocupanții recrutează cetățeni în lagărele de filtrare de concentrare-consilier al primarului În Mariupol, ocupanții recrutează cetățeni în lagărele de filtrare de concentrare – consilier al primarului ocupanții la blocaje cer cele mai scumpe găluște și prezervative de la șoferi Ocupanții de la punctele de control solicită cele mai scumpe găluște și prezervative de la șoferi Ucraina a recucerit o parte din Severodonetsk, Federația Rusă vrea să taie orașul de la nord și sud - informații Ucraina a recucerit o parte din Severodonetsk, Rusia vrea să taie orașul de la nord și sud – informații

Anterior, Statul Major General a raportat noi pierderi ale ocupanților. “Demilitarizarea” armatei ruse continuă, inamicul a pierdut încă 110 soldați. Pierderile totale de luptă ale inamicului de la 24.02 la 07.06 s-au ridicat la aproximativ 31.360 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.