Podolyak a spus că Rusia intră în panică pentru rezervele de forță de muncă/foto de REUTERS

Prin eșecurile din ofensiva împotriva Ucrainei, Rusia fascistă a trecut la o artilerie mai distructivă – sistemul de rachete de aviație hipersonică Kinzhal și sistemul de rachete de coastă Bastion sunt folosite în orașele pașnice.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului biroului președintelui Mikhail Podolyak pe Twitter.

“A 25-a zi de război. Prin eșecurile din ofensivă, Federația Rusă a trecut la o artilerie mai distructivă – sistemele “pumnal” și “Bastion” sunt folosite în orașele pașnice. De asemenea, Rusia se panichează pentru rezervele de forță de muncă – trăgând totul din direcția Pacificului și continuă să convingă țările CSTO”, a spus el.

Anterior, Ministerul rus al Apărării a declarat că armata rusă a folosit rachete hipersonice ale complexului Dagger pentru a distruge un depozit militar subteran din vestul Ucrainei.

La rândul său, președintele Ministerului Apărării al Ucrainei, Alexander Motuzyanik, a declarat că o astfel de declarație a Federației Ruse ar putea însemna că în toate zilele în care Rusia poartă război împotriva Ucrainei, a folosit deja un imens arsenal de arme de înaltă precizie.

După cum a scris deja UNIAN, grupurile militante de serviciu au început să sosească în Ucraina, asociate cu un propagandist rus apropiat de Putin și proprietarul PMC-urilor Ligii (Wagner), Yevgeny Prigozhin.

sarcina principală a infractorilor este eliminarea celei mai înalte conduceri militare și politice a Ucrainei. În special, Vladimir Zelensky, Andrei Ermak și Denis Shmigal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.