din cauza ocupanților din Bakhmut, o persoană a murit în timpul zilei/fotografie t.me/pavlokyrylenko_donodaDin cauza ocupanților din Bakhmut, o persoană a murit într-o zi/fotografie t.me/pavlokyrylenko_donoda în ultima zi, armata rusă a ucis trei civili în regiunea Donețk.

Acest lucru a fost anunțat în canalul său de telegramă de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Rusia ucide civili! La 3 August, rușii au ucis 3 civili în regiunea Donetsk: în Bakhmut, Maryinka și șevcenko. Alte 5 persoane au fost rănite”, a spus el.

Potrivit lui Kirilenko, nu este încă posibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au invadat Ucraina dimineața devreme, pe 24 februarie, pentru a efectua o “operațiune specială”, al cărei scop este “denazificarea” și “demilitarizarea”.

Inamicii au bombardat facilități militare și civile și au capturat așezări. Invadatorii au reușit să preia controlul asupra unei părți din estul și sudul țării noastre. Zeci de mii de oameni au murit din cauza dușmanilor din Mariupol, Regiunea Donetsk singur.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *