Oponenții au tras în regiunea Dnipropetrovsk din “uragane” și “grade”/foto t.me/dnipropetrovskaODA

Invadatorii au acoperit cartierul Krivoy Rog din regiunea Dnipropetrovsk din “uraganele”, o femeie a fost rănită.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa din canalul Telegram de către șeful administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznichenko.

“În districtul Krivoy Rog, inamicul a acoperit comunitățile Karpovskaya și Shirokovskaya cu “uragane”. În larg există distrugerea locuinței. O femeie de 44 de ani a fost rănită. A primit ajutor – este tratată acasă”, a spus el.

Dușmani decojite Regiunea Dnipropetrovsk de la “uragane” și “Grads”/foto t.me/dnipropetrovskaODA trupele ruse au bombardat de asemenea Nikopol de două ori.

“60 de scoici de la Grads au zburat în cartiere rezidențiale. Anterior, oamenii nu au fost răniți. O casă a fost distrusă, aproape 50 au fost avariate și trei duzini de clădiri au fost atinse. Au fost incendii la două ferme private. Salvatorii au oprit flăcările. Bombardarea a deteriorat clădirile și echipamentele a trei întreprinderi locale, precum și peste 100 de panouri solare”, a spus Reznichenko.

Invadatorii au tras în regiunea Dnipropetrovsk din “uragane” și “grade”/foto t.me/dnipropetrovskaODAОн el a mai raportat că două linii electrice au fost rupte în oraș. Fără lumină, mai mult de 3 mii de locuitori din Nikopol. Echipele de urgență ale electricienilor lucrează la fața locului.

Reamintim, pe 3 August, a devenit cunoscut faptul că ocupanții au acoperit de două ori cartierul Krivoy Rog cu foc – au lovit din “uragane” cu scoici de cluster la Zelenodolsk hromada. În urma bombardamentului, un bărbat de 73 de ani a fost rănit, zeci de case au fost avariate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.