ocupanții se pregătesc să organizeze un referendum fals/foto Unian, Konstantin Cherginskyocupanții se pregătesc să organizeze un referendum fals/foto Unian, Konstantin Cherginsky

Autoritățile de ocupație ale ” RPD “se pregătesc să organizeze un” referendum ” pentru aderarea la Rusia cu un rezultat de 70%.

Radio Liberty scrie despre asta.

Militanții au prescris o sarcină corespunzătoare în “Strategia de pregătire și organizare a unui referendum privind intrarea” RPD “în Federația Rusă”

Se planifică ” votarea “în teritoriile ocupate cu ajutorul unei” mărci a alegătorului”, în timpul căreia se aplică cerneală pe degetul arătător. “DNR “a declarat că aceasta este”o modalitate eficientă pentru țările în care documentele de identitate nu sunt standardizate.”

Listele electorale sunt deja formate în teritoriile ocupate, iar comisiile electorale sunt create, inclusiv cele “stradale”.

în acest moment, data “referendumului” nu a fost stabilită, dar sursele sunt sigure că se va întâmpla pe 11 septembrie.

Autoritățile de ocupație intenționează să creeze un “corp” care să demonstreze presupusa voință populară largă. În regiunea Zaporozhye există deja mai multe variante ale numelui – “Rada poporului”, “Adunarea Poporului” și “Catedrala poporului”.

după cum a raportat UNIAN mai devreme, rușii amenință să deporteze locuitorii din Melitopol care nu vor merge la” referendum “

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.