președintele rus Vladimir Putin/REUTERS fotoPreședintele rus Vladimir Putin/REUTERS foto

Informațiile ucrainene consideră nerealistă o lovitură de stat deschisă în Rusia, în același timp, potrivit datelor sale, anturajul președintelui Vladimir Putin caută un înlocuitor pentru el.

Acest lucru a fost declarat de șeful Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării Kirill Budanov într-un interviu acordat Ukrainska Pravda.

“Iată mediul imediat, care, să zicem, reprezintă acum ramura financiară, au pierdut destul de mult din cauza războiului. Și astfel caută o cale de ieșire din situație. Cea mai ușoară cale de ieșire din situație pentru ei este înlocuirea lui Putin cu o altă persoană… Să spunem doar că nu Rusia este de vină pentru toate problemele, ci o singură persoană – Putin. Și să spunem că a fost un dictator bolnav, să înlăture toate sancțiunile, să înlăture toate restricțiile, să începem să trăim din nou, nu este vina Rusiei, este el… O lovitură de stat? În aer liber, el este ireal. Shady, da. Umbra este reală”, a spus el.

Citește și:  inteligența ucraineană explicată când APU va intra în Crimeea (video) Serviciul de informații ucrainean a explicat când APU va intra în Crimeea (video) înlocuirea lui Putin sau prăbușirea Rusiei: șeful serviciilor de informații a spus cum se va încheia războiul pentru Federația Rusă Înlocuirea lui Putin sau prăbușirea Rusiei: șeful serviciilor de informații a spus cum se va încheia războiul pentru Federația rusă Putin a avut opțiuni în ceea ce privește Ucraina, el a ales cel mai prost-Budanov Putin a avut opțiuni de acțiune împotriva Ucrainei, el a ales cel mai prost-Budanov

Potrivit lui Budanov, majoritatea militarilor ruși sunt în favoarea războiului. Cu toate acestea, ei nu sunt dornici să continue lupta, având în vedere pierderile semnificative pe care le suferă.

“Serviciile speciale ale Rusiei – un anumit număr dintre ei au susținut inițial această “afacere” pentru a ascunde uriașa delapidare care a continuat mulți ani pentru a forma oameni pro-ruși în Ucraina, ca să spunem așa. În plus, au crezut cu tărie că vor lua Kievul în trei zile, iar în a zecea zi vor termina întreaga operațiune militară din Ucraina. A fost visul lor. Dar a eșuat”, a adăugat Budanov.

Afacerile rusești, la rândul lor, își înțeleg clar pierderile și, prin urmare, încearcă să găsească o cale de ieșire și să oprească cumva războiul. 

“Ei pierd bani, iar acest lucru este o mulțime de bani. Prin urmare, ei sunt împotriva ei. Cu toate acestea, ei nu îndrăznesc în mod deschis să vorbească despre asta cu Putin. Astfel de conversații se desfășoară între ele. Astfel de conversații se desfășoară chiar între forțele de afaceri și de securitate, între afaceri și politicieni. Totul este acolo”, a spus Budanov.

anterior a fost raportat că în Federația Rusă, din cauza războiului din Ucraina, există o mulțime de elite care sunt personal nemulțumiți de președintele rus Vladimir Putin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.