rușii continuă să acopere Regiunea Luhansk/Sergey Gaidai Telegram channel photoRușii continuă să coajă Regiunea Luhansk/foto Telegramă Canal de Serghei Gaidai

două persoane au fost ucise în Lisichansk în timpul zilei și alte trei au fost rănite ca urmare a bombardamentelor de către ruși.

acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai.

“Doi morți și trei răniți în Lisichansk, doar patru, rușii iau cu asalt în districtele Severodonetsk și Toshkovka, au distrus o grădiniță din Gorsky”, a spus el.

Potrivit lui Gaidai, corpul unui alt bărbat decedat a fost găsit lângă casa sa din Lisichansk, situată în apropierea Podului Proletar. Evacuarea din oraș a fost suspendată. O femeie a fost, de asemenea, rănită în Zolotoye.

telegramă foto-canalul Sergey Gaidaitelegramă foto-canalul lui Sergey Gaidai două persoane au fost ucise în Lisichansk în timpul zilei și alte trei au fost rănite/fotografia canalului telegram al lui Sergey Gaidai două persoane au fost ucise în Lisichansk în timpul zilei și alte trei au fost rănite/foto telegram-canalul lui Sergey Gaidai

Amintiți-vă că luptele continuă în Severodonetsk, inamicul se mișcă în interiorul orașului. Ocupanții împușcă mașinile voluntarilor și medicilor. Se știe deja despre dispariția a trei medici, mașina lor a fost găsită sfâșiată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.