fotografie ua.depositphotos.com fotografie ua.depositphotos.com

powerlifterii ucraineni Igor Bondarchuk și Serghei Karnaukhov au fost uciși în bătălii cu invadatorii ruși.

Moartea locotenentului superior de poliție Igor Bondarchuk este raportată pe pagina de Facebook a Comitetului Sportiv din Ucraina.

El, împreună cu poliția Vinnytsia a unității cu destinație specială “CORD”, a apărat Ucraina pe prima linie din primele zile.

Pe 22 mai, în timpul bombardării inamice lângă Zaporozhye, a primit răni incompatibile cu viața. 

Citește și:  în Donbass, armata ucraineană a respins 8 atacuri ale rușilor și le-a distrus echipamentul În Donbas, armata ucraineană a respins 8 atacuri ale rușilor și le-a distrus echipamentul 50 de ocupanți, tancuri, vehicule de luptă pentru infanterie, mortare și arme autopropulsate au fost distruse într-o parte a Ucrainei într-o zi În parte din Ucraina, 50 de ocupanți, un tanc, vehicule de luptă pentru infanterie, mortare și arme autopropulsate au fost distruse într-o ziRusia continuă să ucidă civili în regiunea Donetsk: numărul victimelor pentru astăzi este numit Rusia continuă să omoare civili în regiunea Donetsk: numărul victimelor pentru astăzi este numit

Bondarchuk a absolvit Colegiul Profesional de Arte din Vinnytsia numit după Leontovici și Academia Națională de Afaceri Interne, a fost candidat la master of Sports. El este supraviețuit de soția și fiica sa.

 Igor Bondarchuk Igor Bondarchuk

Celula Regională Dnepropetrovsk a Federației de Powerlifting din Ucraina raportează despre moartea maestrului de sport din Ucraina de clasă internațională în powerlifting Sergey Karnaukhov.

A fost artilerist în a 93-a brigadă mecanizată separată. Omul a servit în zona ATO timp de șase ani, iar de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse a apărat independența Ucrainei în est.

A fost câștigător multiplu și campion al competițiilor All-ucrainene de la sfârșitul anilor 1990-2000. Sergey este titularul record al Ucrainei, campion mondial la juniori în 1999. El este supraviețuit de soția și fiul său. 

 Sergey Karnaukhov Sergey Karnaukhov

anterior s-a raportat că un boxer din Cherkassy Oleg Prudky a fost ucis în luptele cu invadatorii din estul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.