Kadyrov s-a ars scriind despre războiul din Ucraina/REUTERS photo

Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadyrov, a avut temeritatea de a scrie că Rusia a declanșat un război în Ucraina. Cu toate acestea, el și-a corectat ulterior publicația.

canalul Telegram “Catharsis” a atras atenția asupra editării ciudate.

În special,” infanteristul lui Putin ” a vorbit despre sprijinul medical al Kadyroviților care sunt trimiși să lupte împotriva Ucrainei. Deoarece nu mai este posibil să se ascundă pierderile colosale, Kadyrov sa justificat.

“Nu există război fără victime”, a scris el.

Atunci Kadyrov și-a dat seama că a folosit în mod imprudent un cuvânt interzis, deoarece propaganda Federației Ruse numește războiul din Ucraina o “operațiune specială”.

După editare, acest fragment de text arată astfel:”nu există luptă fără victime.”

Post după editare/Telegramă

Amintiți-vă că apărătorii ucraineni au eliminat aproape toți Kadyroviții care au venit să sprijine Rusia în războiul împotriva Ucrainei. Acest lucru a fost declarat de către un membru al Radei Supreme Comisiei pentru Securitate Națională și apărare Fedor Venislavsky pe aer de “Ucraina 24”.

ulterior, contrainformația SBU a raportat că armata Cecenă, numită “Kadyrovites” (în numele șefului Republicii Cecene Ramzan Kadyrov), s-a întors în patria lor pe 13 martie. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.