rachetele rusești au fost doborâte în Vinnichin/foto facebook.com/kpszsu rachetele rusești au fost doborâte în Vinnichin/foto facebook.com/kpszsu

Marți, 2 August, două rachete inamice au fost doborâte peste regiunea Vinnytsia.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Vinnytsia Serghei Borzov în canalul său Telegram.

“Apărarea aeriană lucrează în regiunea Vinnytsia. Două rachete au fost doborâte”, a subliniat Borzov.

Șeful administrației militare regionale a cerut cetățenilor să rămână în adăposturi până la sfârșitul alertei aeriene.

Citește și:  soldații ruși au fost prinși ascunzându-se într-o casă abandonată din regiunea Kiev În regiunea Kiev, soldații ruși au fost prinși ascunzându-se într-o casă abandonată ocupanții și-au aruncat accidental propriul tren cu echipament, ascunzându - se de HIMARS-intelligence Ocupanții și-au aruncat accidental propriul tren cu echipament, ascunzându – se de HIMARS-intelligence APU poate apela încă o jumătate de milion de oameni în față-cam la prânz APU poate chema încă o jumătate de milion de oameni în față – OK “Pivden”

acum a fost declarată o alertă aeriană în toată Ucraina, cu excepția regiunii Herson și a Crimeei. 

Reamintim că la 1 August, Rusia a lansat un atac cu rachete asupra regiunii Odessa. Este raportat că a existat o lovitură în carieră.

După cum a raportat UNIAN, astăzi invadatorii ruși au bombardat două districte din Nikolaev. Conform informațiilor preliminare, una dintre ele a fost trasă cu patru rachete MLRS “Smerch”, iar cealaltă cu opt rachete S-300.

Între timp, serviciile de informații ucrainene au publicat o conversație telefonică a unuia dintre ocupanții ruși, în care recunoaște că Rusia folosește Muniții interzise cu fosfor în Ucraina.anterior, expertul militar Oleg Jdanov a estimat șansele sistemului ucrainean de apărare aeriană de a doborî o rachetă nucleară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.