drone inamice doborâte pe cer peste Volynia/fotografie ilustrativă facebook.com/pressjfo.news Dronele inamice au fost doborâte pe cer peste Volynia/fotografie ilustrativă facebook.com/pressjfo.news

au avut loc explozii în regiunea Volyn Luni, 25 iulie, deoarece apărarea aeriană funcționa.

Apărarea aeriană a doborât două drone inamice, ca urmare a căderii fragmentelor UAV, există o victimă și răniți, a declarat șeful Administrației Regionale de stat Volyn, Yuri Pogulyayko, în telegramă.

potrivit oficialului, mai multe victime sunt în spital.

“Astăzi, pe 25 iulie, s-au auzit explozii în Volynia. Aceasta este lucrarea de apărare aeriană. În special, armata a doborât două UAV-uri. Epava uneia dintre ele a deteriorat casele private…”,- a spus Pogulayko.

șeful Administrației Regionale de Stat a adăugat că toate circumstanțele incidentului fatal sunt clarificate.

Citește și:  Zelensky a spus de câte Himare are nevoie APU cât mai curând posibil Zelensky a fost spus cât de multe HIMARS APU are nevoie cât mai curând posibil  Intelligence a explicat modul în care stările de panică ale ocupanților au afectat cursul războiului din Ucraina Serviciul de informații a explicat modul în care starea de panică a ocupanților a afectat cursul războiului din Ucraina

Amintiți – vă că războiul din Ucraina a început dimineața devreme pe 24 februarie-trupele rusești au invadat teritoriul nostru din nord, est și din Crimeea ocupată. Inamicii au deschis focul asupra țintelor civile și militare. Oponenții au încercat, de asemenea, să acopere partea de vest a statului nostru. 

Pe 4 aprilie, a devenit cunoscut faptul că o țintă aeriană inamică a fost distrusă peste regiunea Volyn.

ajuta proiectul ne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.