În Federația Rusă vor să interzică schimbul de apărători din Azov/foto REUTERS

în Duma de Stat a Federației Ruse vor să interzică schimbul regimentului militar “Azov”, care a ținut apărarea lui Mariupol.

Acest lucru a fost declarat de președintele Dumei de Stat Vyacheslav Volodin la o întâlnire Marți, 17 mai.

“Criminalii naziști nu ar trebui schimbați, trebuie să facem totul pentru a ne asigura că sunt aduși în fața justiției”, a spus el.

Volodin a instruit Comitetul Duma pentru apărare să pregătească o instrucțiune de protocol adecvată.

membrii Dumei au susținut declarația lui Volodin cu aplauze, așa cum era de așteptat.

evacuarea Militară din Azovstal: ce ar trebui să știți

După cum a raportat UNIAN, pe 16 mai, mass-media rusă a raportat că ocupanții au convenit cu apărătorii ucraineni din Azovstal să deschidă un coridor pentru soldații răniți în direcția Novoazovsk (teritoriul “DNR”).

Apoi, comandantul” Azov ” Denis Prokopenko (“ridiche”) a spus că”pentru a salva vieți, întreaga garnizoană Mariupol îndeplinește decizia aprobată a Comandamentului Militar Suprem și speră la sprijinul poporului ucrainean.”

Prokopenko a subliniat, de asemenea, că Nicio armă nu va funcționa fără personal militar instruit profesional, ceea ce le face cel mai valoros element al armatei.

Pe 17 mai, Ministerul Apărării a anunțat începutul unei operațiuni de salvare a apărătorilor Mariupol blocați pe teritoriul uzinei Azovstal.

Citește și:  sunt mândru: legenda boxului Wladimir Klitschko a sprijinit apărătorii lui Azovstal “Sunt mândru”: legenda boxului Wladimir Klitschko a sprijinit apărătorii Azovstal  mâncare din nimic și o porție pentru cinci: supa mătușii a spus ce au mâncat oamenii pe Azovstal Alimente “din nimic” și o porție pentru cinci: “supa mătușii” a spus ce au mâncat oamenii la Azovstal  invadatorii s - au concentrat pe două direcții și sunt întăriți de forțele speciale-Statul Major General Invadatorii s – au concentrat pe două direcții și sunt întăriți de forțele speciale-Statul Major General rudele apărătorilor Mariupolului îi cer lui Erdogan să implice China pentru a salva soldații Rudele apărătorilor Mariupol îi cer lui Erdogan să implice China pentru a salva soldații

potrivit Ministerului Apărării, pe 16 mai, 53 de persoane rănite grav au fost evacuate din Azovstal într-o unitate medicală din Novoazovsk pentru îngrijiri medicale.

alte 211 de persoane au fost duse la Elenovka prin coridorul umanitar și va fi efectuată o procedură de schimb pentru întoarcerea lor în continuare acasă.

vicepremierul Irina Vereshchuk a declarat că mai mult de cincizeci de soldați răniți au fost evacuați ieri. Operațiunea de salvare a armatei ucrainene de la uzina Mariupol Azovstal continuă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.