Rusia a purtat un război pe scară largă împotriva Ucrainei timp de cinci luni/foto UNIANRusia a purtat un război pe scară largă împotriva Ucrainei timp de cinci luni/foto UNIAN

Duma de Stat a Federației Ruse poate lua în considerare o justificare legală pentru anexarea teritoriilor ocupate ale Ucrainei la Rusia în toamnă.

Acest lucru a fost anunțat de președintele Comitetului Consiliului Federației pentru legislația constituțională Andrey Klishas în telegrama sa.

“Recunosc pe deplin că cea mai importantă sarcină a actualei sesiuni de toamnă a Parlamentului va fi integrarea de noi teritorii în spațiul juridic al Federației Ruse”, a spus Klishas.

De la începutul războiului pe scară largă din Ucraina, armata rusă a capturat partea Azov din regiunea Zaporozhye și întreaga regiune Kherson. În ambele regiuni, invadatorii au creat o zonă de ruble și au format guverne de ocupație ale oficialilor ruși. În plus, au organizat difuzarea canalelor TV și a posturilor de radio rusești, precum și au efectuat exclusiv Internet și comunicații rusești.

Se remarcă faptul că primul șef adjunct al administrației prezidențiale, Serghei Kiriyenko, se ocupă de problemele tehnice de anexare a regiunilor ucrainene. 

reamintim că Departamentul de Stat a declarat anterior că Federația Rusă se pregătește încă să organizeze “referendumuri” fictive în teritoriile ocupate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.