Duma de Stat a propus să lovească la Ambasada SUA la Kiev /foto REUTERSDuma de Stat a propus să lovească la Ambasada SUA la Kiev/foto de REUTERS

Transferul MLRS HIMARS în Ucraina este un pas către cel de-al Treilea Război Mondial. Forțele armate ruse ar trebui să lovească Ambasada SUA la Kiev, precum și să distrugă cartierul guvernamental.

o astfel de propunere a fost prezentată de deputatul Dumei de Stat a Federației Ruse Yuri Shvytkin în comentariile lui RosSMI.

“Acest lucru [transferul MLRS] subliniază încă o dată mișcarea pas cu pas către Al Treilea Război Mondial din partea Statelor Unite. Trebuie să înțelegem că trebuie să reacționăm dur. În opinia mea, astăzi reacția ar trebui să aibă loc și în acele țări care furnizează arme. Și nu doar pentru a distruge infrastructura și așa mai departe, dar cred că principalul centru de luare a deciziilor este Ambasada SUA”, a spus Shvytkin.

Potrivit deputatului Dumei de Stat, Ambasada va deveni mai devreme sau mai târziu ținta Forțelor Armate ale Federației Ruse și a așa-numitei “miliții populare a RPD și LPR”. Oficialul a mai spus că este necesar să distrugem cartierul guvernamental de la Kiev. Se presupune că Ministerul rus al Apărării lucrează în această direcție, dar este necesar să se efectueze greve mai masive.

Isteria lui Shvytkin este legată de transferul HIMARS MLRS în Ucraina. Primul lot al acestor sisteme a ajuns astăzi în țara noastră, 23 iunie. Mai multe livrări de lansatoare de rachete multiple de la aliații occidentali sunt așteptate în viitor. Marea Britanie va trimite M270 MLRS, iar Germania va trimite Mars II.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.