deputat rus și militare vede Ucraina, ca parte a Federației Ruse/ScreenshotMP rus și militare vede Ucraina, ca parte a Federației Ruse/Screenshot

războiul Rusiei împotriva Ucrainei poate dura de la 5 la 10 ani.

Aceasta este opinia șefului adjunct al Comitetului Dumei de Stat pentru Dezvoltarea Societății Civile, colonelul general și fostul comandant al Forțelor Aeriene Vladimir Shamanov.

El a menționat că principala greșeală (că ucrainenii vor întâlni invadatorii cu flori) a fost resimțită de trupele rusești “în primele cinci zile.”

“Astăzi am depășit deja această componentă, dar mai sunt multe de făcut”, a declarat armata Rashistă într-un interviu acordat propagandistului Oksana Kravtsova pe YouTube.

Citește și:  amenințare pentru regiunile occidentale: Rusia mută Iskanders în Belarus-Statul Major General Amenințare pentru regiunile occidentale: Rusia mută Iskanders în Belarus-Statul Major General trupele rusești au redus intensitatea ofensivei în trei direcții - Statul Major General Trupele ruse au redus intensitatea ofensivei în trei direcții – Statul Major General din cauza vremii nefavorabile, amenințarea eliberării minelor pe coasta Mării Negre a crescut - OK Pivden din cauza vremii nefavorabile, amenințarea eliberării minelor pe coasta Mării Negre a crescut – OK Pivden

Potrivit lui Shamanov,” demilitarizarea “Ucrainei în paralel cu” denazificarea ” poate dura de la cinci la zece ani. 

Tot în Ucraina, va fi dificil să “formăm un guvern care să nu se murdărească cu acești neo-naziști”, a remarcat reprezentantul invadatorilor.  

Dacă aceste două condiții nu sunt îndeplinite, Rusia nu va avea nevoie de Ucraina, a spus Șamanov ca răspuns la întrebarea dacă vede Ucraina ca parte a Rusiei.

războiul Rusiei împotriva Ucrainei: date actuale

Trupele ruse au invadat ilegal teritoriul Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie. Încercările de a profita de regiunile Kiev, Sumy și Chernihiv de la invadatori au eșuat – iar la începutul lunii aprilie s-au retras în Belarus.

cu toate acestea, regiunile Herson și Zaporozhye au intrat parțial sub ocupație. 

În prezent, ocupanții ruși își concentrează toate eforturile asupra capturării regiunilor Donetsk și Luhansk. Trupele Forțelor Armate ale Federației Ruse încearcă să asalteze estuarul, Severodonetsk și să intre pe autostrada Bakhmat-Lisichansk.

forțele inamice intenționează să încercuiască pozițiile AFU din estul Ucrainei. 

Inamicul continuă să lanseze atacuri de rachete asupra facilităților de infrastructură și a zonelor rezidențiale din multe așezări din Ucraina.

începând de astăzi, APU a distrus deja 29.600 de militari ruși și mii de vehicule inamice. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *