Aeroportul inamic l-a folosit ca post de comandă și bază pentru avioane și elicoptere/foto RIA-NovostiAeroportul inamic folosit ca un post de comandă și o bază pentru avioane și elicoptere/foto RIA-Novosti

După o altă bombardare a aerodromului din Melitopol, ocupanții ruși au început să-și rotească bazele militare.

ediția locală a RIA Melitopol scrie despre acest lucru.

Deci, în satul Mirny, au organizat un spital în clădirea unui orfelinat. Cu toate acestea, Rashiștii au părăsit această clădire zilele trecute.

Aceeași situație este și cu unitatea militară de lângă Mirny. 

Citește și:  rușii atacă în două direcții, asaltul de lângă Bakhmut s-a încheiat cu un eșec Rușii conduc ofensive în două direcții, asaltul de lângă Bakhmut sa încheiat cu un eșec invadatorii ruși au atacat din nou Mykolaiv Invadatorii ruși au atacat din nou Mykolaiv Ucraina interceptează probabil inițiativa strategică-ISW Ucraina interceptează probabil inițiativa strategică-ISW

Armata rusă s-a mutat în silvicultură înainte de Novofilippovka, potrivit locuitorilor locali. Există o barieră instalată lângă care sunt militari cu mitraliere.

“În cazul în care există o mișcare activă de orci în Mirny, este în clădirea unei tipografii private furate. Acolo, colaboratorii cu ocupanții se învârt de dimineață până seara. Tipăresc ziare de propagandă, care sunt apoi distribuite tuturor și tuturor din oraș și sate pe cameră. Probabil, această tipografie va imprima și așa-numitabuletinele de vot sunt chestionare pentru organizarea unui pseudo-referendum”, scrie publicația. 

după cum a scris UNIAN, pe 31 iulie, o explozie puternică a avut loc în apropierea aerodromului Melitopol. Inamicul său îl folosește ca post de comandă și bază pentru avioane și elicoptere.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.