echipament militar distrus/captură de ecran

Un videoclip cu munca exactă a luptătorilor din cel de – al 93-lea OMBR “Kholodny Yar” a apărut în rețea-răspândesc pozițiile ocupanților și echipamentele acestora.

Astfel, se arată cum echipamentele militare rusești și vehiculele de aprovizionare au fost distruse de armata ucraineană. Detaliile și locația nu sunt specificate, dar este clar că echipamentul Rashiștilor era pe câmp.

Anterior, a 25-a brigadă separată aeriană sicheslav a arătat cum a distrus echipamentul militar al ocupanților ruși. “Echipamentul inamic a fost distrus împreună cu personalul! Aterizarea funcționează!”- a spus militarilor.

Războiul din Ucraina 2022

Reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie a Ucrainei pe 24 februarie 2022. Se știe că armata rusă a intrat în țara noastră de pe teritoriul Belarusului. În plus, astăzi armata lui Putin lansează rachete către Ucraina de pe teritoriul Belarusului. Unele țări au impus sancțiuni împotriva Belarusului pentru complicitate la invazie.

există, de asemenea, rapoarte periodice că Republica Belarus ar putea lansa o invazie a Ucrainei de partea Federației Ruse. Rețeaua publică fotografii și videoclipuri despre mișcarea echipamentelor rusești pe teritoriul Republicii Belarus.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.