un grup de invadatori a fost capturat în regiunea Kharkiv/foto t.me/synegubov

în regiunea Harkov soldații forțelor armate ale Ucrainei capturat cinci ocupanți.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov.

Potrivit acestuia, inamicul continuă acțiuni ofensive în direcția Izyum spre Barvenkovo, Bolshaya Kamyshevakha și Kurulka.

“APU este în defensivă, provocând în mod constant pierderi inamicului. Soldații forțelor armate ale Ucrainei din regiunea Harkov au capturat cinci ocupanți. Invadatorii reținuți sunt dezorientați și demoralizați. Acum depun mărturie despre crimele de la comanda lor”, a spus Sinegubov.

 cinci ocupanți au fost capturați în regiunea Kharkiv/fotografie t.me/synegubov

El a adăugat că ocupanții se plâng de epuizare din cauza pierderilor grele, a participării prelungite la ostilități, a furnizării slabe și a atitudinii indiferente a comandanților față de viața lor.

“Rușii au de ales: fie să se predea, fie să plece pe “a 200-a rută”. Pentru că victoria este doar a noastră”, a subliniat președintele OVA.

Amintiți-vă că trupele rusești au intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

La început, inamicul a aruncat bombe asupra instalațiilor militare, apoi a atacat civili într-o serie de așezări, în special în Harkov și în regiune.

Apărătorii Ucrainei au dat o mustrare demnă dușmanilor, de mai multe ori au existat rapoarte că ocupanții au fost capturați. 

în special, pe 26 aprilie a devenit cunoscut faptul că “Azov” în regiunea Zaporozhye lângă Gulyai-Pole a respins un atac inamic și a capturat mai mulți ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.