represiunea a început în armata rusă din cauza eșecurilor din Ucraina, a spus Alexey Arestovich/REUTERS foto

Represiunea și căutarea celor responsabili pentru eșecurile din Ucraina au început în armata rusă.

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich într-un mesaj video.

“Acum, în această fază, când comanda rusă nu a reușit să îndeplinească sarcina principală care le-a fost atribuită, faza represiunii a început. Există numeroase rapoarte de la serviciile noastre speciale, de la Statul Major General că Serviciul Federal de securitate a început să caute pe cei responsabili în Forțele Armate ale Federației Ruse și în alte formațiuni, în aceeași privință. Sute și zeci de militari sunt supuși unor verificări umilitoare. Ei sunt acuzați că au refuzat să desfășoare operațiuni militare, de slăbiciune de caracter, de lașitate”, a spus Arestovici.

El a menționat că chiar și generalii și liderii militari de vârf ai armatei lui Putin sunt atacați.

“Unul dintre reprezentanții serviciilor de informare și Psihologie din Rusia a fost acuzat că este slab mulțumit de “Republica Populară Kherson”. Și, având în vedere numărul reprezentanților Înaltului Comandament care au fost distruși de Forțele Armate ale Ucrainei și ale altor forțe de apărare și presiunea Serviciului Federal de securitate, cred că moralul armatei ruse, deja extrem de scăzut, va fi și mai mic”, a declarat consilierul șefului PO.

Deci, în opinia sa, indiferent de forțele noi pe care Rusia le aruncă în unele zone ale frontului, aceste încercări vor eșua.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, trupele ruse au pătruns pe teritoriul ucrainean dimineața devreme. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

Pe 20 martie, serviciile de informații ucrainene au raportat că Rusia nu mai are suficientă forță de muncă pentru a umple rândurile armatei de ocupație, iar președintele rus Vladimir Putin și ministrul rus al Apărării Serghei șoigu se pregătesc să folosească minori în războiul împotriva Ucrainei.

pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de personal.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.