Fighters forțat rashists pentru a rula de la poziții/screenshot Fighters forțat rashists pentru a rula de la poziții/screenshot

Soldații regimentului Azov continuă să bată inamicul din pozițiile capturate anterior pe teritoriul uzinei Azovstal.

au raportat acest lucru în telegramă.

“În a 78-a zi a unui război pe scară largă, în condiții de încercuire completă, în ciuda situației extrem de dificile, a lipsei de muniție și a unui număr mare de răniți, soldații regimentului Azov continuă să scoată inamicul din pozițiile pe care le-au capturat anterior pe teritoriul uzinei Azovstal”, se arată în raport.

În același timp, se remarcă faptul că apărătorii lui Mariupol iau cu asalt pozițiile inamice, făcând imposibilul, în ciuda utilizării constante a aviației, artileriei navale și a barilului, tancurilor și a altor arme de către inamic.

“Lupta soldaților noștri pentru Ucraina și pentru păstrarea vieții personalului continuă, indiferent de ce”, notează Regimentul Azov.

De asemenea, arată un videoclip al bătăliei, unde puteți vedea cum ocupanții ruși fug din pozițiile lor.

situația de la Azovstal: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești nu încetează să încerce să profite de uzina Azovstal, unde soldații ucraineni se apără. Ocupanții lansează atacuri cu rachete și bombe pe teritoriul uzinei, folosind artilerie și tancuri pentru a efectua operațiuni de asalt.

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a menționat că deblocarea Mariupolului prin mijloace militare nu este încă posibilă. În același timp, potrivit lui, intermediari și state influente sunt implicate în salvarea armatei ucrainene.

Potrivit Irinei Vereshchuk, în Mariupol, toate femeile, copiii și vârstnicii care se aflau pe teritoriul Azovstal au fost evacuați.

generalul de brigadă Alexey Gromov a vorbit despre dificultățile deblocării Azovstal.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *