rușii continuă să coajă intens Azovstal/screenshot rușii continuă să coajă intens Azovstal/screenshot

Apărătorii lui Mariupol nu primesc niciun ajutor și sunt lăsați singuri cu inamicul.

Ilya Samoylenko, ofițer de informații al regimentului Azov, a spus acest lucru la un briefing de pe teritoriul uzinei Azovstal.

“Mai avem provizii, arme… în special, artileria, pe care nu o putem folosi acum din cauza apropierii inamicului, dar Rusia continuă să o folosească. Dar toate resursele noastre sunt limitate, viețile noastre sunt limitate…”,- a remarcat el.

Samoylenko a subliniat că apărătorii lui Mariupol nu au primit niciun ajutor și au rămas singuri cu inamicul.

“Mai avem apă, avem muniția, avem armele noastre personale și vom lupta până la capătul cel mai bun al situației”, a subliniat armata.

de asemenea, el a dat asigurări că regimentul Azov are ordin să-l apere pe Mariupol și va lupta atât timp cât ar trebui.

“Ne simțim abandonați într-un fel… Simțim o mulțime de sprijin din partea comunității mondiale… Dar știi ce este mai mult de susținere? Acesta este un avion prietenos care lovește pozițiile inamice”, a subliniat el.

Samoylenko a menționat, de asemenea, că comanda cu succes a operațiunii din sudul Ucrainei, în special în Herson, Berdyansk, Melitopol, va fi un sprijin pentru luptătorii de la Azovstal.

“Noi ne facem treaba, deși unii politicieni nu își fac treaba. Am permis oamenilor să-și facă treaba… Blocăm un număr mare de trupe inamice… Cât timp putem lupta? Puteți lupta în două moduri: la fel de mult ca tine poate și la fel de mult ca ai nevoie, la fel de mult ca trebuie sa. Avem ordin să-l apărăm pe Mariupol și vom lupta atât timp cât va trebui”, A subliniat armata.

După cum a raportat UNIAN, trupele rusești au înconjurat Mariupol în primele zile ale unei invazii pe scară largă a Ucrainei.

la 1 mai, a început evacuarea civililor care se ascundeau într-un adăpost de bombe la Azovstal.

Pe 3 mai, invadatorii ruși au început să asalteze planta. Inamicul a folosit vehicule blindate și tancuri, a încercat să aterizeze trupe cu ajutorul bărcilor și a implicat un număr imens de infanterie. De asemenea, Rashiștii au reușit să pătrundă pe teritoriul Azovstal.

Acum, rușii continuă să bombardeze intens Azovstal, au existat mai mult de 25 de ieșiri inamice în timpul nopții, inclusiv de la bombardiere. Inamicul lucrează cu artilerie de butoi, tancuri, mortare, infanteria ocupanților încearcă să asalteze teritoriul uzinei, lunetiștii inamici lucrează și ei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *