se pregătesc să trimită la războiul din Ucraina “majors Moscova”/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse

Armata rusă suferă pierderi zilnice în războiul din Ucraina. Pentru a le compensa, comanda rusă se pregătește să trimită “majorchikii Moscovei” în luptă.

Această declarație a fost făcută de șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, într-un videoclip pe care l-a publicat în canalul său personal Telegram.

“Având în vedere activitatea efectivă a Forțelor Armate [din Ucraina], armata rusă rămâne deja fără Buryats. Există informații că idioții din Kremlin vor decide să trimită majorchikii Moscovei la război în Ucraina. Dar pentru noi, atât buriații, cât și moscoviții fertilizează câmpurile ucrainene la fel de bine”, a spus Marchenko.

Șeful Ova din Odessa nu a specificat exact ce se înțelege prin expresia “majorete din Moscova”. Cel mai probabil, vorbim despre unități în care slujesc fiii moscoviților mai mult sau mai puțin bogați. Dacă pornim de la această teorie, atunci Federația Rusă va trimite chiar și rezervele menționate la războiul din Ucraina. Care este capacitatea lor de luptă, rămâne de văzut.

Într-un videoclip proaspăt, Marchenko a vorbit și despre restaurarea unei stații electrice într-unul din districtele regiunii Odessa. A fost avariat ca urmare a unui atac cu rachete. Datorită acțiunilor inginerilor energetici, lumina a apărut în anumite localități.

Amintiți-vă că Rusia încearcă cu adevărat să crească personalul care participă la războiul împotriva Ucrainei. Pentru a face acest lucru, Federația Rusă a început să schimbe legislația pentru a lansa o mobilizare ascunsă.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *