Gaidai a spus cum Nimags ajută la distrugerea rușilor foto Statul Major General Gaidai a spus cum Nimags ajută la distrugerea rușilor foto Statul Major General

Odată cu apariția Nimags în AFU, a fost deja posibilă distrugerea multor depozite și a unei cantități uriașe de artilerie a ocupanților ruși.

Acest lucru a fost declarat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai într-un interviu cu UNIAN.

În ceea ce privește depozitele, Gaidai a menționat că propaganda a spus că rușii din Donbas ar găsi depozite ucrainene și ar lua arme de acolo.

“Acest lucru este un nonsens complet. Ei aduc totul din Rusia. Încă vă amintiți “convoaiele umanitare” timp de 8 ani? Cojile au fost importate de ruși la acea vreme”, a spus el. 

Gaidai a menționat că, ca urmare a exploziei depozitelor, ofensiva trupelor rusești este încetinită 100%.

“Le este frică de Nimags, deoarece aceste arme au lovit ținte la o distanță mare. Aceasta este o problemă pentru ruși. Prin urmare, ei declară că își trimit forțele speciale pentru a distruge Nimags”, a spus el.

În plus, Gaidai a spus că rușii se tem deja de o contraofensivă a Forțelor Armate din Ucraina, așa că trag tot mai multe echipamente. “Și-au ridicat apărarea aeriană și au îngropat tancurile. Ei înțeleg că scenariul unei contraofensive este destul de posibil astăzi”, a subliniat șeful OVA.

Citește și:  șeful Lugansk Ova Sergey Gaidai: fără artilerie, rușii de pe câmpul de luptă nu sunt nimic Șeful Luhansk OVA, Serghei Gaidai: fără artilerie, rușii nu sunt nimic pe câmpul de luptă  APU a respins atacul invadatorilor de la rafinăria de petrol Lisichansk (foto) APU a respins atacul invadatorilor de la rafinăria de petrol Lisichansk (foto)

Potrivit acestuia, acum ocupanții își aruncă toate rezervele pentru a ieși din Regiunea Luhansk și a continua ofensiva asupra regiunii Donetsk, unde direcțiile Bakhmut și slave sunt cele mai importante pentru ruși.

“Poate că în viitorul apropiat vom vedea chiar că rușii vor reduce numărul de ofensive în alte direcții, dar se vor concentra pe Bakhmut și, eventual, pe Siversky. Ei doresc cu adevărat să pună stoarcerea pe această secțiune, să pună stoarcerea pe această regiune și să taie complet autostrada”, a dezvăluit Gaidai planurile ocupanților.

După cum a raportat Unian, Forbes a scris că, pentru a lansa o contraofensivă, Ucraina trebuie să obțină toate vehiculele blindate planificate și să-și coordoneze forțele. Cel mai probabil, contraofensiva în sine va avea loc în August. Publicația a menționat că săptămânile următoare ar putea fi un punct de cotitură în față, iar viitorul războiului va depinde de modul în care se vor dezvolta evenimentele în iulie-August. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *