APU nu are termene limită cu privire la dezocuparea teritoriului, a declarat Alexey Danilov/photo UNIANForțele Armate ale Ucrainei nu au termene în ceea ce privește dezocuparea teritoriului, a spus Alexey Danilov/foto UNIAN

Forțele Armate ale Ucrainei nu au termene care să se refere la eliberarea părții ocupate a țării noastre.

Nu pot exista termene limită în război – astfel de lucruri sunt “absolut sălbatice pentru noi”, a declarat secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexei Danilov, la Radio NV.

oficialul a menționat că în timpul războiului situația este în continuă schimbare.

“Înțelegem că victoria va fi a noastră. Și nu pot exista termene în război-acestea sunt lucruri inacceptabile. Războiul este o situație în continuă schimbare. Nu putem crede că totul poate fi calculat și să spunem că va fi mâine”, a subliniat interlocutorul.

Potrivit lui Danilov, armata înțelege mai bine în ce direcție și în ce direcție ar trebui să desfășoare operațiuni militare și au un program destul de flexibil, care depinde de multe circumstanțe.

“…Nu numai Regiunea Herson, ci întregul nostru pământ nativ, definit în 1991, se va întoarce acasă”, a susținut Secretarul NSDC.

Reamintim că forțele ruse au invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme pe 24 februarie. Kremlinul nu a declarat război Ucrainei-autoritățile ruse au numit acțiunile forțelor țării lor o “operațiune specială”, în special pentru “demilitarizarea” și “denazificarea” statului nostru.

dușmanii au reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din sudul și estul Ucrainei.

Soldații ucraineni au dat o mustrare demnă inamicului. Începând cu 13 iulie, a devenit cunoscut despre distrugerea a 37.570 de dușmani.

la 11 iulie, Vladimir Zelensky a declarat că sarcina Forțelor Armate ale Ucrainei este de-ocuparea întregului teritoriu ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *