falsElicoptere rusești au încercat să străpungă frontiera/screenshot

Armata rusă continuă să efectueze provocări în zonele de frontieră ale Ucrainei în regiunea Sumy. Joi, 2 iunie, două elicoptere rusești au traversat spațiul aerian al Ucrainei în regiunea Sumy și au zburat 500 de metri.

Acest lucru a fost declarat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky în aerul canalului Rada.

Potrivit acestuia, elicopterele au încercat să intre pe teritoriul Ucrainei. Au reușit să avanseze la 500 de metri de graniță. Cu toate acestea, apărătorii ucraineni au împiedicat elicopterele să avanseze spre interior.

Războinicii i-au oprit și i-au întors înapoi. Zhivitsky a menționat că, din păcate, elicopterele nu au putut fi doborâte și aterizate pe teritoriul Ucrainei.

Citește și:  prima armă va fi livrată din Germania în Ucraina până la sfârșitul lunii iunie - Ambasador Primele arme vor fi livrate din Germania în Ucraina până la sfârșitul lunii iunie-Ambasador Federația Rusă a subestimat apărarea aeriană Ucraineană: un ofițer al Brigăzii 95 a spus că ajută APU să protejeze cerul Federația Rusă a subestimat apărarea aeriană Ucraineană: un ofițer al Brigăzii 95 a spus că ajută AFU să protejeze cerul Cabinetul de Miniștri a alocat fonduri suplimentare Ministerului Afacerilor Interne și SBU: numerele sunt numite Cabinetul de Miniștri a alocat fonduri suplimentare Ministerului Afacerilor Interne și SBU:cifrele sunt numite  în Mariupol, ocupanții naționalizează mașinile ucrainenilor (video) În Mariupol, ocupanții “naționalizează” mașinile ucrainenilor(video)  Lukashenko a anunțat o confruntare serioasă între armata ucraineană și Zelensky Lukașenko a anunțat o “confruntare serioasă” între armata ucraineană și Zelenski anterior a fost raportat că Rusia a fost trăgând trupe și echipamente la granița cu regiunea Sumy. În noaptea de 31 mai, ocupanții au efectuat o lovitură de rachete asupra regiunii. Au fost două lansări de rachete.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.