Putin continuă “epurările” printre generali/foto ua.depositphotos.com

Federația Rusă a înlocuit recent comandantul trupelor aeriene și, eventual, șeful districtului militar sudic, numind un nou comandant-șef al forțelor de ocupație din Ucraina.

Acest lucru este menționat în raportul Institutului American pentru studiul războiului (ISW).

Potrivit analiștilor, “epurările” personalului din Comandamentul Militar Suprem indică disfuncția pe termen lung a Kremlinului în desfășurarea războiului.

RosSMI a scris anterior despre schimbările de personal din armata rusă. Potrivit acestora, actualul șef de Stat Major al Districtului Militar central, colonelul General Mikhail Teplinsky, va înlocui actualul comandant al trupelor aeriene ale Federației Ruse, colonelul General Andrey Serdyukov. Acesta din urmă a fost concediat pentru eșecuri în Ucraina și pierderi uriașe în rândul parașutiștilor.

Se așteaptă ca în curând Kremlinul să numească generalul armatei Serghei Surovikin, care acum comandă forțele Aerospațiale, comandant al Districtului Militar Sudic (SE). Aceasta înseamnă că Surovikin va înlocui de fapt actualul comandant al “operațiunii speciale” Alexander Dvornikov.

Potrivit anchetatorilor Bellingcat, Putin a planificat să-l elimine pe Dvornikov din cauza beției și neîncrederii sale din partea forțelor rusești. În același timp, anchetatorii CIT au spus că Dvornikov a fost deja înlocuit, iar acum “operațiunea specială” este condusă de colonelul General Gennady Zhidko, care a condus anterior direcția militar-politică a Forțelor Armate ale Federației Ruse.

“Numirea unui comandant separat și înlocuirea comandantului Districtului Militar sudic în mijlocul ostilităților majore este un pas radical, ceea ce indică o criză gravă în Înaltul Comandament rus și, eventual, o “epurare” de către Kremlin. Astfel de rotații nu sunt acțiuni întreprinse de forțe care sunt pe punctul de a avea un mare succes și indică continuarea disfuncției Kremlinului în desfășurarea războiului”, scrie ISW.

Citește și:  Denazificatoarele de ceainic și aragaz lent au fost capturate lângă Severodonetsk (foto) Lângă Severodonetsk, au fost capturate” denazificatoarele ” unui ceainic și ale unui aragaz lent (foto) rușii încearcă să reia ofensiva pe Slavyansk Rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk în direcția Bugului sudic, armata a distrus echipamentele rusești cu atacuri aeriene În direcția Southern Bug, armata a distrus echipamentul rusesc cu atacuri aeriene armata a respins asaltul rușilor în direcția centralei termice Uglegorsk Armata a respins asaltul rușilor în direcția centralei termice Uglegorsk Belarus efectuează recunoaștere la granița cu Ucraina-Statul Major General Belarus efectuează recunoaștere la granița cu Ucraina – Statul Major General

După cum a raportat UNIAN mai devreme, angajații Serviciului Federal de securitate al Federației Ruse s-au angajat în căutarea “trădătorilor” în rândurile armatei ruse. Mulți dintre cei cu rădăcini ucrainene sunt reținuți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.