inamicul distruge frontiera, deoarece blitzkrieg-ul său a eșuat , a spus șeful oilor Lugansk/foto facebook.com/Head Biroul Serviciului de urgență de Stat al Ucrainei în Regiunea Luhansk

Când invadatorii nu au reușit să blitzkrieg în Rubezhnoye, au început să facă ceea ce știu să distrugă orașul.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de președintele administrației militare-civile regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

el a menționat că ieri în timpul zilei focul din Rubezhnoye aproape că nu sa oprit.

“Când rușii nu au reușit să blitzkrieg în Rubezhnoye, au început să facă ceea ce știu să facă – să distrugă orașul: distrug case, școli, spitale”, a subliniat Gaidai.

El a mai spus că în Severodonetsk, armata rusă continuă să distrugă depozitele angro cu alimente. În același timp, șeful CAA Lugansk a menționat că locuitorii orașului vor fi cu alimente, deoarece aprovizionarea este stabilită.potrivit lui, Districtul Popasnyansky rămâne inaccesibil inamicului-luptele continuă, dar rușii nu se mișcă mai adânc în orașe.

Tot ieri, locuitorii din Gorny au rezistat unui atac aerian.

În total, în 21 martie, 14 incendii au avut loc în Regiunea Luhansk din cauza invaziei rusești. Aproximativ 25 de obiecte au fost avariate, inclusiv două clădiri de apartamente și 16 clădiri rezidențiale private, un spital pentru copii din Severodonetsk, o școală din Rubezhnoye, un depozit de alimente, dependințe, garaje, facilități de infrastructură.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul ucrainean. Președintele rus Vladimir Putin a numit războiul împotriva Ucrainei o ” operațiune militară “și și – a anunțat obiectivele-se presupune că este” demilitarizarea “și” denazificarea ” statului nostru.ocupanții au tras mai întâi la instalațiile militare și apoi au atacat așezările pașnice, în special Rubezhnoye.

pe 21 martie, Serghei Gaidai a raportat că în Regiunea Luhansk, ocupanții au distrus încă 12 case în timpul zilei, oamenii au fost prinși sub dărâmături, două persoane au fost rănite.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.