fals

Pe lângă suspendarea vânzării de produse în Rusia și Belarus, ESET încetează cooperarea cu distribuitorul de soluții ESET în Rusia – I-SET Softwea (rus. ISET Softvea). Acum, I-SET Softwea nu va putea să vândă și să distribuie produse și servicii ESET, precum și să comunice public în numele mărcii ESET.

Unele mass – media ruse au raportat informații incorecte despre existența și funcționarea presupusei reprezentanțe ESET din Rusia, apelând în mod eronat distribuitorul soluțiilor ESET din Rusia-I – SET Softwea-biroul ESET. Rețineți că grupul ESET, care este format din societatea-mamă a ESET, spol. s r. o., cu sediul în Bratislava (Slovacia) și cele 24 de filiale ale sale din întreaga lume, nu deține și nu operează nicio filială în Rusia.

Pentru ESET, relațiile cu un distribuitor exclusiv din Ucraina, partenerii și clienții săi sunt o prioritate. De aceea, compania va continua să – i ajute în diverse moduri-de la sprijinirea utilizatorilor ucraineni până la analizarea atacurilor cibernetice actuale.

În special, Fundația ESET oferă asistență Ucrainei în valoare de 500.000 de euro, care este implementată prin organizații non-profit, și anume Fundația INTEGRA și UNICEF.

În plus, pentru a proteja împotriva amenințărilor cibernetice, utilizatorii ucraineni pot obține licențe pentru produsele ESET gratuit, inclusiv soluții de protecție a stațiilor de lucru, un instrument EDR și un sandbox cloud. De asemenea, licențele ESET care au expirat recent au fost reînnoite automat gratuit.

Trebuie remarcat faptul că specialiștii de asistență tehnică ESET din Ucraina continuă să ofere asistență non-stop utilizatorilor prin telefon +380 44 545 77 26 sau prin e-mail support@eset.ua.

De asemenea, datorită creșterii activității rău intenționate în spațiul cibernetic al Ucrainei, cercetătorii ESET continuă să detecteze și să raporteze noi atacuri cibernetice. În special, specialiștii ESET au detectat recent programe rău intenționate necunoscute anterior pentru distrugerea datelor – HermeticWiper, IsaacWiper și CaddyWiper, destinate Ucrainei în ajun și în timpul invaziei militare ruse.

ESET protejează lumea digitală și tehnologiile avansate împotriva amenințărilor pe Internet de mai bine de 30 de ani. Și, deși războaiele cibernetice nu sunt întotdeauna însoțite de acțiuni militare reale, dar în ultimii ani activitatea rău intenționată în spațiul digital sa intensificat. Prin urmare, ESET face tot posibilul pentru a sprijini utilizatorii din Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *