SBU a interceptat conversația unui ocupant cu o cunoștință din Rusia/foto REUTERSSBU a interceptat conversația unui ocupant cu o cunoștință din Rusia/foto REUTERS

Ocupanții ruși suferă nu numai de Forțele Armate ucrainene, ci și de vara ucraineană.

Acest lucru este demonstrat de convorbirile telefonice ale invadatorilor, care sunt interceptate de serviciul de securitate al Ucrainei.

SBU notează că ofensiva din iunie a fost o adevărată surpriză pentru invadatori, deoarece se așteptau să profite de Ucraina în februarie. Așa că au ajuns pe teritoriul ucrainean în uniforme izolate și nimeni nu le aduce uniforme noi.

“Avem un val de căldură acum, f * * k, de ieri. Alimentarea cu apă s-a oprit. Stăm fără apă. A fost cald în ultima vreme. Este deja cald aici, iar băieții sunt, de asemenea, toți într-un* ue. Deprimat moral. Și forma, care a fost toamna, este așa”, declară ocupantul cunoștinței sale din Rusia cu privire la înregistrarea publicată a uneia dintre conversațiile interceptate.

el adaugă că zilele trecute așteptau un înlocuitor pentru ei înșiși, dar “în cele din urmă, stăm dracului.”

rechemare, mai devreme a fost raportat că ocupanții ruși încearcă să intre în căsătorii fictive pentru a scăpa de război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.