În curând va exista o schimbare de impuls în războiul dintre Ucraina și Federația Rusă, a prezis generalul American/foto ua.depositphotos.com tot ceea ce se întâmplă în Ucraina în timpul unui război pe scară largă cu Rusia în următoarele două sau trei săptămâni va fi decisiv pentru câțiva ani.

Acum este etapa decisivă, a declarat generalul American, fostul comandant al armatei americane în Europa, Ben Hodges, în aerul teletonului ucrainean.

În opinia sa ,în următoarele două-trei săptămâni, ” vom simți o schimbare în impuls.”

“Suntem acum într-o etapă crucială. Tot ceea ce se întâmplă în următoarele două sau trei săptămâni va fi crucial pentru următorii doi sau trei ani… Știu sigur că Ucraina va câștiga…”,- a adăugat generalul.

Amintiți-vă că Federația Rusă a intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie. Aproape întreaga lume a sprijinit Ucraina, o serie de state au pedepsit Rusia pentru agresiune pe scară largă și au impus noi sancțiuni împotriva părții ruse.

Președintele Vladimir Zelensky a declarat pe 13 aprilie că în cele 48 de zile de război, armata rusă a atins un nivel de pierderi ireversibile mai mare decât URSS în cei zece ani de confruntare din Afganistan.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 2 Mai, aproximativ 23.800 de adversari au fost deja distruși în statul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *