lisichansk.com.ualisichansk.com.ua

Astăzi, pe 19 iunie, a fost posibilă evacuarea a 19 locuitori din Lisichansk, Regiunea Luhansk.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în canalul său Telegram.

Președintele OVA a menționat că Lisichansk este sub bombardament constant, dar evacuarea “liniștită” continuă.

“Astăzi, 19 locuitori din Lisichansk au respirat deja un oftat de ușurare și se află într-un loc în care scoicile nu zboară deasupra capului. Alege securitatea!”- a spus Gaidai.

Citește și:  Mass-media a povestit despre faimoșii ruși care au văzut lumina în a patra lună a războiului (video) Mass-media a spus despre faimoșii ruși “iluminați” în a patra lună a războiului (video) nu vreau la urma urmei: ocupanții încearcă să scape în Rusia și nu vor să se întoarcă (audio) “Nu vreau până la urmă”: ocupanții încearcă să scape în Rusia și nu vor să se întoarcă(audio)  SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale luptei pentru Severodonetsk (video) SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale luptei pentru Severodonetsk (video)

Potrivit acestuia, poliția, împreună cu angajații Serviciului de urgență de Stat din Ucraina, inspectează zilnic adăposturile pentru bombe, oferind evacuarea oamenilor.

“Avem doar o duzină de oameni dispuși să plece – imediat pe drumul spre siguranță”, a spus Gaidai.

Reamintim, potrivit șefului administrației militare-civile a orașului Lisichansk, Alexander Zaika, 60% din infrastructură și clădiri rezidențiale au fost deja distruse în oraș ca urmare a războiului.

După cum a raportat UNIAN, la sfârșitul lunii mai, invadatorii ruși au distrus cu un atac aerian clădirea cinematografului din Lisichansk, unde oamenii se ascundeau.

și pe 16 iunie, ocupanții au efectuat un atac aerian asupra unei clădiri cu oameni. Au fost raportate cel puțin trei morți și șapte răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.