Warriors ies din” Azovstal “/screenshot

Operațiunea de salvare a soldaților ucraineni continuă la uzina blocată Mariupol Azovstal. Procesul a fost eliminat din dronă.

videoclipul a apărut online.

Imaginile arată cum apărătorii ucraineni părăsesc în mod constant planta blocată în grupuri mici. Unii militari sunt, probabil, transportă frați răniți. În timpul evacuării, rușii au încetat să tragă. 

evacuarea Militară din Azovstal: ce ar trebui să știți

După cum a raportat UNIAN, pe 16 mai, mass-media rusă a raportat că ocupanții au convenit cu apărătorii ucraineni din Azovstal să deschidă un coridor pentru soldații răniți în direcția Novoazovsk (teritoriul “DNR”).

Ulterior, comandantul” Azov ” Denis Prokopenko (“ridiche”) a spus că”pentru a salva vieți, întreaga garnizoană Mariupol îndeplinește decizia aprobată a Comandamentului Militar Suprem și speră la sprijinul poporului ucrainean.”

Prokopenko a subliniat, de asemenea, că Nicio armă nu va funcționa fără personal militar instruit profesional, ceea ce le face cel mai valoros element al armatei.

Pe 17 mai, Ministerul Apărării a anunțat începutul unei operațiuni de salvare a apărătorilor Mariupol blocați pe teritoriul uzinei Azovstal.

Potrivit Me, pe 16 mai, 53 de persoane rănite grav au fost evacuate din Azovstal într-o unitate medicală din Novoazovsk pentru îngrijiri medicale.

Alte 211 de persoane au fost duse la Olenevka prin coridorul umanitar și va fi efectuată o procedură de schimb pentru întoarcerea lor în continuare acasă.

Citește și:  Zelensky la evacuarea din Azovstal: Ucraina are nevoie de eroi ucraineni în viață Zelenski despre evacuarea din Azovstal: Ucraina are nevoie de eroi ucraineni în viață src=”/wp-content/uploads/2022/05/evakuacija-iz-azovstali-pojavilos-video-vyhoda-ukrainskih-voinov-84eebf3.jpg “width =” 370 ” height = “130” lazy= ” 1 “alt =” Ucraina a lansat o operațiune de salvare a apărătorilor Mariupol”/> Ucraina a lansat o operațiune de salvare a apărătorilor Mariupol mâncare din nimic și o porție pentru cinci: supa mătușii a spus ce au mâncat oamenii pe Azovstal Alimente ” din nimic “și o porție pentru cinci:” supa mătușii ” a spus ce au mâncat oamenii la Azovstal  invadatorii s - au concentrat pe două direcții și sunt întăriți de forțele speciale-Statul Major General Ocupanții s – au concentrat pe două direcții și sunt întăriți de forțele speciale-Statul Major General rudele apărătorilor Mariupolului îi cer lui Erdogan să implice China pentru a salva soldații Rudele apărătorilor Mariupol cere Erdogan să implice China pentru a salva soldații

Vicepremierul Irina Vereshchuk a declarat că peste cincizeci de soldați răniți au fost evacuați ieri. Operațiunea de salvare a armatei ucrainene de la uzina Mariupol Azovstal continuă.în același timp, Duma de Stat a Federației Ruse dorește să interzică schimbul regimentului militar “Azov”, care a ținut apărarea lui Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.