ocupanții vor să meargă la Ldnr, crede Evgeny Dikiy/foto REUTERSOcupanții vor să meargă la “LDPR”, crede Yevgeny Dikiy/foto REUTERS

Fundamental important pentru ocupanții din Ucraina este accesul la teritoriile ocupate din Donbass-autoproclamatul “DNR” și “LNR”.

Principalele eforturi ale inamicului vizează atingerea LDPR, a declarat Yevgeny Dikiy, fost batalion de companie al Batalionului Aidar, în aerul teletonului național.potrivit lui, inamicul controlează aproximativ 96% din teritoriul din Regiunea Luhansk.

“…În măsura în care pot judeca, este încă fundamental important ca adversarii noștri să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Donețk și Luhansk, sau așa cum o numesc ei, la granițele fabuloaselor “republici”. Eforturile lor principale vizează acest lucru”, a spus sursa.

Amintiți-vă că dimineața devreme, pe 24 februarie, trupele ruse au invadat Ucraina.

Inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a tras asupra civililor. ONU a raportat că 3.381 de persoane au fost deja confirmate moarte în țara noastră, dar numărul real al victimelor războiului poate fi mult mai mare.

la începutul lunii mai, fostul comandant al Armatei SUA în Europa, Ben Hodges, a prezis că vor exista schimbări în confruntare în curând.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *