Execuție sau în subsol: o femeie din ” DNR “a spus cum” agită ” să semneze un contract în Forțele Armate ale Federației Ruse/foto REUTERS

Direcția principală de informații a publicat o conversație interceptată a soților din așa-numitul “DNR”, unde discută exact cum “mobilizați” din teritoriile ocupate din regiunea Donetsk “agită” pentru a semna contracte cu Forțele Armate ale Federației Ruse. 

înregistrarea este publicată pe YouTube.

Femeia i-a spus bărbatului despre constrângere directă și chiar tortură. Printre contractanții cunoscuți care au fost forțați să se alăture forțelor armate ale Federației Ruse, aproape toți au fost răniți sau uciși.

“Agitatorii au sosit. Unul semnat imediat. Restul, care nu au fost de acord, au fost forțați să-și depună armele și au fost duși într-o destinație necunoscută. Telefoanele nu răspund. Au fost puse într-o groapă. Groapa este subsolul. Șapte “capre” au semnat mai târziu. L-au semnat la prânz, s-au răzgândit. Au promis 230 de mii fiecare. Și au fost în aceeași zi pentru luptă (au fost trimiși pe prima linie – UNIAN). Din șapte, patru trei sutimi, una două sutimi”, spune ea. 

Citește și:  mii de oameni și-au depus armele: revoltele se produc în ORDLO mobilizate ilegal în armata rusă Mii de oameni au depus armele: revolte sunt fabricarea berii în ORDLO mobilizat ilegal în armata rusă noi cimitire sunt deschise în ORDLO pentru a îngropa activiștii mobilizați pentru Drepturile Omului Noi cimitire sunt deschise în ORDLO pentru a îngropa” mobilizați ” – activiștii pentru Drepturile Omului

o femeie redă, de asemenea, povestea prietenului ei despre practica anilor precedenți.

“Când soțul ei a fost sub contract în 15-16 ani și când băieții au refuzat, și-au pus armele, au împușcat-o pe a lor. Acum persecuția a început. Au făcut o lege. Acum femeile care încep să fie indignate sunt condamnate până la vârsta de 20 de ani”, adaugă femeia.

După cum a scris UNIAN, din cauza pierderilor uriașe, ocupanții Federației Ruse nu au forță de muncă pentru a-și reface trupele în Ucraina. Prin urmare, vor să atragă chiar și femei.

Ocupanții intenționează, de asemenea, să implice studenți din teritoriile ocupate temporar din regiunea Donetsk în ostilități.

în Regiunea Luhansk, rușii amenință să tragă bărbați care refuză să se mobilizeze. Și în Crimeea, are loc mobilizarea armatei, care a trădat Ucraina în 2014.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.