în timpul șederii la taberele de antrenament militar, cursurile vor avea loc cu personal militar/t.me/modmilbyÎn timpul șederii la taberele de antrenament militar, cursurile vor fi organizate cu personal militar/t.me/modmilby în perioada 22 iunie-1 iulie, Ministerul Apărării din Belarus desfășoară exerciții de mobilizare a comisariatelor militare din Regiunea Gomel, la granița cu Ucraina.

Belta propaganda resource scrie despre acest lucru.

Minsk este convins că exercițiile sunt de natură anuală: “anul trecut, unul similar a avut loc cu comisariatele militare din regiunea Mogilev.”

În cadrul exercițiilor, vor fi “elaborate” probleme privind personalul comisariatelor militare prin recrutarea rezervei militare. 

Citește și:  rețeaua a raportat despre lichidarea deputatului poporului trădător Kovalev (video) Rețeaua a raportat cu privire la lichidarea Poporului adjunct-trădător Kovalev(video)  embargoul petrolier nu îl va forța pe Putin să oprească războiul-expert Embargoul petrolier nu îl va forța pe Putin să oprească războiul – expert Rusia a lovit Mykolaiv cu rachete (foto) Rusia a lovit Mykolaiv cu rachete (foto)

în timpul șederii lor la taberele de antrenament militar, cursurile vor avea loc cu personalul militar. 

“În timpul exercițiului, se prevede că comisariatele militare vor lua măsuri pentru notificarea și trimiterea personalului militar la punctele de expediere către unitățile militare. După formarea echipelor corespunzătoare, recruții vor fi trimiși la locul lor de reședință, astfel va fi verificată problema notificării controlului”, a declarat Ministerul într-un comunicat.

punctele de notificare și colectare corespunzătoare vor fi implementate la punctele de expediere. 

În timpul exercițiului, este planificată participarea unităților de operațiuni speciale ale Forțelor Armate.

“Furnizarea de resurse de mobilizare unităților militare nu este planificată, iar recruții chemați la comisariatele militare pentru taberele de antrenament vor participa la un exercițiu de mobilizare ca parte a comisariatelor militare”, relatează Ministerul Apărării al Republicii.

război în Ucraina: date curente

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.