există bătălii active în regiunea Kharkiv/foto Ministerul Apărării din UcrainaExistă bătălii active în regiunea Kharkiv/foto Ministerul Apărării al Ucrainei

Luptele Active continuă pe linia de contact din regiunea Kharkiv. Ocupanții ruși continuă să acopere așezările din regiune.

După cum a scris Oleg Sinegubov, președintele Ova Harkov, în canalul său de telegramă, în timpul zilei trupele rusești nu au tras la Harkov, ci au deschis focul asupra orașelor și satelor din regiune.

Potrivit acestuia, obuzele rusești au provocat incendii în regiune. În special, a existat un incendiu forestier în regiunea Harkov. În districtul Bogodukhovsky, clădirea administrativă a uneia dintre întreprinderile din comunitatea Zolochiv a luat foc, rușii au tras asupra ei noaptea. O întreprindere din Districtul Izyumsky a fost, de asemenea, în flăcări.

Citește și:  Federația Rusă încearcă să țină granițele ocupate lângă Harkov: bombardează satele deja eliberate Federația Rusă încearcă să dețină granițele ocupate lângă Harkov: bombardează satele deja eliberate un cunoscut activist de la Kiev a fost ucis într - o luptă cu invadatorii de lângă stafide Un cunoscut activist de la Kiev a fost ucis lângă stafide într-o luptă cu invadatorii O tânără mamă a fost ucisă în timpul bombardamentelor inamice din regiunea Kharkiv, copilul ei de trei luni a fost rănit În regiunea Harkov, o tânără mamă a fost ucisă în timpul bombardamentelor inamice, copilul ei de trei luni a fost rănit

Sinegubov a raportat, de asemenea, că în satele districtului Chuguevsky, muniția inamică a deteriorat case, dependințe și garaje.

Ca urmare a bombardamentelor din regiune, 7 persoane au fost rănite de severitate variabilă. 

“Ostilitățile Active continuă pe linia de contact. Acum, Forțele Armate ale Ucrainei se luptă cu invadatorii din străinătate. În plus, în zona Raisin are loc o luptă acerbă. Apărătorii noștri resping atacurile inamicului și îi provoacă pierderi tangibile”, a subliniat Sinegubov.

notă, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, în direcția Harkov, inamicul și-a concentrat eforturile principale asupra menținerii frontierelor ocupate. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.