combinare metalurgică Azovstal

Invadatorii ruși încearcă să profite de uzina metalurgică Azovstal din Mariupol.

Acest lucru a fost declarat în emisiunea teledonului Național de către consilierul ministrului de Interne Vadim Denisenko.potrivit lui, teroriștii au distrus de fapt Uzina Metalurgică.

“Situația din Mariupol este catastrofală, acum există bătălii pentru Azovstal. Conform datelor pe care le avem, putem spune că am pierdut acest gigant economic, una dintre cele mai mari fabrici din Europa este de fapt distrusă”, a răspuns Denisenko.

Trupele rusești continuă să distrugă infrastructura din Mariupol, ucigând civili, din cauza eșecului operațiunii ofensive.

Pe 16 martie, rashisti a aruncat o bombă pe Teatrul Dramatic al orașului, unde se ascundeau sute de femei cu copii. Cu o zi înainte, invadatorii au bombardat maternitatea cu femei în travaliu, explicând atacul prin faptul că se presupune că există o “bază a regimentului Azov de extremă dreapta” în incintă.potrivit ONU, ca urmare a agresiunii ruse din Mariupol, 2.350 de persoane au fost numărate moarte. Deși numărul real de victime, potrivit ONU, poate fi de două ori mai mare.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.