Vitaly Kim/screenshot

Șeful administrației militare regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, nu vede o amenințare deosebită în atacul probabil al rușilor din Transnistria nerecunoscută.

El și-a exprimat opinia în acest sens într-un nou mesaj video.

“Cât despre Transnistria. Nu știu ce gândesc orcii. De fapt, Transnistria a fost întotdeauna un loc în care există un contingent de menținere a păcii, există mai multe salarii, totul a fost decis pentru bani pentru a ajunge acolo pentru pensionare. Există așa-așa războinici, există majori ai Armatei orcilor. Cred că vor fi primii care vor sta pe Valize și vor bifa și ne vor lăsa depozite. Ei bine, sau o vor arunca în aer. Dar, mai degrabă, vor pleca”, a spus Kim.

În plus, șeful OVA a comentat întâlnirea de ieri din Germania, la care au participat miniștrii apărării din 40 de state:

“Din bine. 40 de miniștri ai apărării s-au întâlnit. De fapt, astfel de evenimente nu se desfășoară într-o singură zi, există o anumită pregătire, înseamnă foarte mult. Și înseamnă că 40 de țări s-au coordonat, au discutat și au decis cum vor îndeplini o sarcină. Și această sarcină este de a ajuta Ucraina cu arme. În consecință, vă mulțumesc. Totul se va grăbi.”

după cum a raportat UNIAN, potrivit informațiilor ucrainene, la 25 aprilie, serviciile speciale ale Federației Ruse au organizat o provocare cu explozii în capitala nerecunoscută “Republica Moldovenească Pridnestroviană.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *