în regiunea Donetsk, 10 civili au fost uciși într-o zi din cauza ocupanților/foto facebook.com/DSNSDonîn regiunea Donetsk, 10 civili au fost uciși în timpul zilei din cauza ocupanților/foto facebook.com/DSNSDon

În regiunea Donețk, ocupanții ruși au ucis 10 civili și au rănit 7 în timpul zilei.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“Pe 18 mai, rușii au ucis 10 civili în regiunea Donetsk: 7 în estuar și 3 în Bakhmut. Există 1 copil printre morți în Bakhmut”, a spus el.potrivit lui Kirilenko, încă șapte persoane au fost rănite astăzi.

Președintele OVA a subliniat încă o dată că nu este încă posibil să se stabilească numărul exact al victimelor din Mariupol și Volnovakha.

amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

La început, inamicul a tras în instalații militare, apoi a atacat civili într-o serie de orașe, inclusiv în regiunea Donetsk, au fost victime și răniți.

Pe 17 Mai, s-a raportat că inamicul a lansat un atac cu rachete asupra Bakhmut, o clădire cu cinci etaje a fost avariată. La început a devenit cunoscut faptul că cel puțin o persoană a fost ucisă și un copil de 9 ani a fost rănit.

pe 18, Procuratura Regională Donetsk a împărtășit că, în urma unui atac cu rachete asupra Bakhmut, doi bărbați și o femeie au fost uciși, iar trei copii au fost răniți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.