armata a spus că amenințarea grevelor asupra Kievului rămâne  foto Unian, Vyacheslav Ratinsky armata a spus că amenințarea grevelor asupra Kievului rămâne foto Unian, Vyacheslav Ratinsky

Nu poate fi exclusă posibilitatea încercărilor de a forma noi grupuri de grevă ale ocupanților din direcțiile Kiev și Chernihiv, dar amenințarea mai mare este atacurile cu rachete asupra capitalei.

Acest lucru a fost declarat de către comandantul Grupului de forțe și mijloace de apărare a orașului Kiev, locotenent general Alexander Pavlyuk într-un interviu cu Ukrinform

“Astăzi, securitatea de la Kiev, Regiunea Kiev și întreaga Ucraina este asigurată de-a lungul liniei de contact în regiunea Harkov, Regiunea Luhansk, Donbass, Regiunea Herson. Pentru inamic, Kievul rămâne și va rămâne obiectivul principal al viselor sale agresive. El nu va renunța niciodată”, a spus el.

Pavlyuk a subliniat că acest lucru ar trebui să fie amintit în mod constant și nu ar trebui exclusă posibilitatea încercărilor de a forma noi grupuri de grevă în direcțiile Kiev și Chernihiv datorită măsurilor de “mobilizare totală” a rezerviștilor, atragerea stocurilor de echipamente și arme din perioada sovietică, care sunt încă multe la bazele de depozitare din Federația Rusă.dar, în același timp, Pavlyuk a menționat că, având în vedere starea și poziția trupelor inamice, este imposibil să se facă acest lucru brusc sau într-un timp scurt.

Citește și:  Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a aflat cum Rusia a acoperit cerul regiunii Bryansk Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a aflat cum Rusia a acoperit cerul regiunii Bryansk sub stafide, comandantul batalionului Carpatic sich a fost ucis în luptă cu invadatorii Comandantul batalionului “Carpathian sich” a fost ucis lângă Raisin într-o luptă cu invadatorii

Armata a subliniat, de asemenea, că, în ciuda pierderilor grele ale armatei ruse în forță de muncă, arme și echipamente militare, “agresorul are încă o resursă umană și tehnică semnificativă

În același timp, dacă inamicul are succes în zona operațională estică, o parte semnificativă a forțelor și mijloacelor sale poate fi mutată de acolo în direcția Kiev și implicată în formarea unei noi forțe de grevă. În consecință, pericolul unei a doua ofensive asupra Kievului rămâne.

În același timp, potrivit comandantului, amenințarea cu lovituri de rachete asupra Kievului este mai probabilă astăzi. Pavlyuk a cerut din nou tuturor locuitorilor din Kiev și oaspeților capitalei să nu piardă vigilența și să răspundă la alarmele de aer la timp.

“Acum, o amenințare mai reală la adresa capitalei noastre este atacul cu rachete al inamicului asupra facilităților guvernamentale critice, a infrastructurii militare și civile”, a spus el.

Armata a adăugat, de asemenea, că în jurul Kievului a fost creat un sistem de apărare aeriană suficient de eficient și stratificat, care este în general capabil să protejeze orașul de atacul aerian și este în continuă îmbunătățire, dar există încă probabilitatea unei descoperiri a zonei de apărare aeriană în cazul unei greve masive de rachete.”

după cum a raportat UNIAN, există încă parcuri și piețe de la Kiev, în cazul în care este periculos să meargă încă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.