consilier al primarului din Mariupol cu privire la blocada informațională a orașului de către ocupanți/foto REUTERS

Trupele de ocupație ruse au blocat Mariupol cu informații. Din această cauză, cetățenii nu pot afla informații veridice despre cursul războiului.

Acest lucru a fost raportat de către consilier al primarului de Mariupol, Piotr Andryushchenko.

“Ocupanții au închis ermetic toate fluxurile de informații în oraș și în afara. S-ar putea să fim surprinși, dar locuitorii din Mariupol sunt acum siguri că soldații ruși mărșăluiesc de-a lungul Khreshchatyk, Kharkiv este sub controlul Rusiei și fiecare om din Mariupol este trimis pe front la plecare”, a spus el.

În același timp, a adăugat el, pentru a menține această blocadă, ocupanții controlează strict filmarea fotografiilor și videoclipurilor de către cetățeni.

“Nici măcar nu poți începe să faci selfie-uri fără permisiunea separată a soldaților și chiar și atunci când o faci, un soldat rus este întotdeauna acolo și controlează ceea ce ai luat. Doar propagandiștii și” voluntarii” de la FSB pot trage în oraș”, a scris consilierul primarului.

Citește și:  deconectarea comunicării în regiunea Kherson este asociată cu un pseudo-referendum pentru crearea HNR Deconectarea comunicării în regiunea Kherson este asociată cu un pseudo-referendum pentru crearea “HNR”  rușii au împușcat o casă în Mariupol dintr - un tanc la distanță, unde oamenii se ascundeau (video) Rușii dintr-un tanc de la distanță au împușcat o casă din Mariupol unde oamenii se ascundeau (video) Putin a refuzat cererea Papei de a scoate civilii din Mariupol de trei ori – Mass-media Putin a refuzat cererea Papei de a scoate civilii din Mariupol de trei ori – Mass-media

Ot mai spune că atunci când părăsiți orașul pe “Filtrare”, tot conținutul care poate arăta adevărul vieții este șters.

“De aceea suntem surprinși de “imaginile vieții pașnice”, iar locuitorii din Mariupol sunt îngroziți că “Zelensky i-a numit pe toți rezidenții Mariupol trădători și a promis închisoare tuturor”, a rezumat el.între timp, a doua etapă de evacuare a oamenilor din oraș continuă în Mariupol. Oamenii din Mangush și Berdyansk ar trebui să se alăture evacuării.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.