există o șansă pentru eliberarea rapidă a Severodonetsk/fotografie ua.depositphotos.comExistă o șansă pentru eliberarea rapidă a Severodonetsk/fotografie ua.depositphotos.com

Apărătorii noștri reușesc să efectueze anumite operațiuni militare locale în Severodonetsk, orașul poate fi eliberat în curând.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Luhansk Ova Serghei Gaidai în telegramă.

“Severodonetsk se menține și există toate șansele unei eliberări rapide. Apărătorii efectuează cu succes operațiuni locale, iau prizonieri, au tot ce este necesar pentru a conduce orcii din Centrul regional”, a spus el. 

Citește și:  Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile de bombe ale plantei Azot Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile pentru bombe ale plantei Azot lupte acerbe se desfășoară în Severodonetsk, armata ucraineană nu se retrage Lupte acerbe se întâmplă în Severodonetsk, armata ucraineană nu se retrage nu renunțați la Severodonetsk: APU a efectuat contraatacuri de încercare în oraș-Gaidai “Nu renunțați la Severodonetsk”: APU a efectuat contraatacuri de încercare în oraș – Gaidai

În aerul teletonului autostrăzii, el a spus că rușii au reușit cu adevărat să se mute mai adânc în oraș, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile.

“Ei controlează cea mai mare parte a orașului, 20% este o zonă gri, așa cum o numește armata. Dar apărătorii noștri dețin poziții într-o parte a orașului. Mai mult, reușesc chiar să facă anumite operațiuni atunci când bat inamicul de pe unele străzi. Uneori se dovedește a lua prizonieri (doar ieri au fost luați 6 prizonieri). Prin urmare, aș dori să spun tuturor scepticilor – nu este nevoie să scrieți Severodonetsk. E încă devreme. Orașul rezistă”, a spus Gaidai. 

El a clarificat că șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov, răspândește falsuri, afirmând că Kadyroviții controlează Severodonetsk.

Șeful OVA nu a dezvăluit detaliile operațiunilor speciale efectuate de apărătorii noștri, dar a menționat că au avut succes.

“Apărătorii noștri reușesc să efectueze anumite operațiuni militare locale, să obțină succes, iar acest lucru ne oferă șanse, sperăm că acest lucru va continua să se întâmple în viitor. Mai mult, poate că situația din oraș în sine se va schimba”, a spus el.

anterior, UNIAN a raportat deja că Gaidai a numit numărul aproximativ de persoane care se ascund în adăposturile pentru bombe ale uzinei Azot din Severodonetsk. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.