Enin a spus este periculos astăzi la Kiev/foto UNIAN

rușii au calculat greșit, sperând să captureze Kievul în câteva zile cu toate acestea, războiul actual cu Federația Rusă poate să nu fie ultimul.

acest lucru a fost declarat de către Primul Ministru adjunct al Afacerilor Interne Evgheni Enin la RBC-Ucraina.

“Poate, pentru a garanta că cineva va refuza decizia de a profita de Kiev sau Ucraina- e naiv. Și acest lucru, probabil, nu se va întâmpla chiar și atunci când războiul se va termina. Având astfel de vecini lângă tine, este mai bine să te pregătești permanent pentru agresiune și să-ți construiești puterea, astfel încât agresorii și complicii lor să se teamă pur și simplu să-și lipească nasul aici. Când războiul se va termina, trebuie să ne pregătim pentru noi invazii. Vecinii nu sunt aleși”, a spus el.

Enin a menționat că pericolul există acolo unde este”relativ sigur”. Inclusiv în capitală.

“Chiar și la Kiev, care este acum relativ pașnică, există riscuri și amenințări. În primul rând, acestea sunt atacuri cu rachete și bombe ale Federației Ruse, în ciuda faptului că Kievul este unul dintre cele mai protejate orașe din Ucraina în ceea ce privește apărarea aeriană”, a spus oficialul.

el a clarificat, de asemenea, că există “amenințări mai invizibile” pentru capital.

“Pornind de la consecințele ocupației temporare lăsate în urmă de inamic, inclusiv DRG. De asemenea, într-o anumită etapă am văzut o scădere a criminalității, dar ținând cont de scăderea generală a nivelului de trai, ne vom confrunta în continuare cu o creștere a criminalității, a sindromului posttraumatic și a altor probleme”, a avertizat viceministrul.

Anterior, șeful administrației militare regionale din Kiev, Aleksey Kuleba, a declarat că totul este calm în regiunea Kiev, lângă granița cu Belarus, dar regiunea este în permanență amenințată de invazia rusă.după cum a scris UNIAN, administrația lui Putin încă mai crede că pot “aduce războiul din Ucraina la victorie” în câteva luni și să captureze Kievul.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.