există o navă rusă cu rachete de croazieră la bord în Marea Neagră/foto UNIANExistă o navă rusă cu rachete de croazieră la bord în Marea Neagră/foto UNIAN

Există o navă de transport cu rachete de croazieră în Marea Neagră. Mai multe nave ale trupelor ruse s-au retras în zona Crimeei ocupate.

Acest lucru a fost declarat de către președintele Odesa Ova Serghei Bratchuk.

“În Marea Neagră, numărul de transportatori de rachete de croazieră a scăzut oarecum (amenință să tragă la Ucraina – UNIAN). Acum există o navă de transport cu rachete de croazieră. Mai multe nave ale grupului inamic s-au retras în zona Crimeei ocupate temporar”, a spus Bratchuk.

Citește și:  ocupanții ruși s - au deplasat în direcția bărcii de șarpe-Statul Major General Ocupanții ruși s – au mutat în direcția bărcii de șarpe-Statul Major General  Marina rusă în Marea Neagră: a devenit cunoscut câte Nave amenință Ucraina Marina rusă în Marea Neagră:a devenit cunoscut cât de multe nave amenință Ucraina  Trei nave mari de aterizare ale Federației Ruse sunt reparate în Sevastopol ocupat-Mass-media Trei nave de debarcare mari ale Federației Ruse sunt reparate în ocupat Sevastopol-mass-media

el a menționat că noaptea în oraș și regiunea a trecut fără bombardamente.

Bratchuk susține că primirea de către Ucraina a armelor grele de la aliați provoacă panică în Rusia. De asemenea, potrivit acestuia, numărul ocupanților ruși uciși în Ucraina este în creștere. De exemplu, în Ussuriysk (Rusia), administrația locală a solicitat o sută de locuri suplimentare pentru înmormântarea participanților la “operațiunea specială” de la cimitir.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, principalele eforturi ale grupurilor de nave ale Flotei Mării Negre a Federației Ruse în apele Mării Negre și Azov se concentrează pe menținerea unui regim operațional favorabil și blocarea transportului civil în partea de nord-vest a Mării Negre.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, patru nave ale flotei rusești a Mării Negre au fost văzute la dane din Golful Grafskaya din Sevastopol. Baza de combustibil a Flotei Mării Negre este situată pe malul Golfului Grafskaya. Cinci nave rusești din Marea Neagră continuă să amenințe atacurile cu rachete pe teritoriul Ucrainei, dar unele dintre nave au mers la adăposturi în apropierea Crimeei ocupate de ruși din cauza furtunii.după cum a raportat Bratchuk, până acum Ucraina a primit suficiente rachete pentru a scufunda întreaga flotă a Mării Negre a Federației Ruse. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.