vizavi de regiunea Chernihiv și regiunea Sumy, Federația Rusă a concentrat trei BTG-uri/fotografie a Ministerului Apărării al Federației RuseVizavi de regiunile Chernihiv și Sumy, Federația Rusă a concentrat trei BTG-uri/fotografie a Ministerului Apărării al Federației Ruse

amenințarea atacurilor cu rachete și aeriene de pe teritoriul Belarusului rămâne.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat la un briefing de către reprezentantul serviciului de frontieră de Stat Andrey Demchenko.

“Nu există schimbări semnificative în situația de la granița cu Belarus. Unitățile Forțelor Armate ale Republicii Belarus continuă să îndeplinească sarcini de consolidare a frontierei cu Ucraina. Cu toate acestea, amenințarea cu rachete și atacuri aeriene asupra obiectelor statului nostru de pe teritoriul Belarusului rămâne”, a spus Demchenko.

În plus, potrivit lui, Rusia continuă să dețină unități ale Forțelor Armate în zonele sale de frontieră, vizavi de regiunile Chernihiv și Sumy, pentru a-și demonstra prezența și a constrânge acțiunile unităților forțelor de apărare ale Ucrainei.

“Potrivit Statului Major General, este vorba despre trei grupuri tactice de batalion. Cu toate acestea, în același timp, nu observăm formarea de către inamic a unui grup de grevă care ar putea repeta invazia teritoriului Ucrainei”, a spus Demchenko.

Citește și:  SBU a expus agentul Kremlin care a creat 20 de mass - media online pro-ruse în Ucraina SBU a expus agentul Kremlin care a creat 20 de media online pro-ruse în Ucraina ocupanții au vorbit deschis despre planurile de confiscare a Zaporozhye Ocupanții vorbit deschis despre planurile de a profita Zaporozhye KGB-ul din Belarus elimină ofițerii pro-ruși, dar riscul de invazie a Belarusului în Ucraina rămâne – expert KGB-ul din Belarus elimină ofițerii pro – ruși, dar riscul de invazie a Belarusului în Ucraina rămâne-expert

De asemenea, el a menționat că nu există schimbări semnificative la granița cu Republica Moldova, în special pe segmentul transnistrean.

după cum a raportat UNIAN, Ministerul Afacerilor Interne a raportat amenințarea transferului DRG din Belarus către Volyn.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.