rușii stivuiesc cadavrele celor uciși în aer liber/foto REUTERS rușii stivuiesc cadavrele celor uciși în aer liber/foto REUTERS

Corpurile ocupanților ruși uciși în Ucraina sunt stivuite masiv în aer liber și apoi trimise acasă în sicrie închise, pentru că încep să se descompună.

Acest lucru este evidențiat de o nouă interceptare publicată de SBU.

În timpul conversației, doi ocupanți discută despre moartea tovarășului lor. Se spune că invadatorul a fost rănit mortal, dar fața lui nu a fost aproape deteriorată, iar membrele sale sunt intacte. Al doilea este surprins, deoarece ocupantul a fost adus acasă într-un sicriu închis.

Cu toate acestea, ocupantul îi explică că trupurile rușilor uciși sunt alcătuite în aer liber. Ei încep să se descompună. Pentru a nu șoca societatea, morții sunt îngropați în sicrie închise.

“Sunt stivuite. Nu în frigidere, nicăieri. Chiar pe stradă se află ca niște scânduri. E un miros … nebun”, spune ocupantul.

După cum reiese din interceptările anterioare ale SBU, invadatorii încearcă să ascundă amploarea pierderilor, așa că transportă “cargo 200” noaptea și în loturi mici. Și în timp ce corpurile își așteaptă rândul, încep să se descompună. 

Citește și:  Podolyak: confiscarea teritoriului, furtul de alimente și metal – obiectivele reale ale războiului Podolyak: confiscarea teritoriului, furtul de alimente și metal – obiectivele reale ale războiului  Ministerul Apărării a arătat o întreagă familie care a mers să apere țara de invadatori (foto) Ministerul Apărării a arătat o întreagă familie care a mers să apere țara de invadatori (foto) partizanii lui Energodar au eliminat doi militari ruși: ceea ce se știe Partizanii lui Energodar au eliminat doi militari ruși: ceea ce este cunoscut un expert militar a numit o condiție în care Rusia nu va putea ocupa întregul Donbass Expertul militar a numit condiția în care Rusia nu va putea ocupa întregul Donbass  General a spus cum Ucraina ar trebui să răspundă la loviturile de rachete rusești După cum a raportat UNIAN, pierderile totale de luptă ale inamicului de la începutul agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse se ridică la 32 mii 50 de persoane.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.